Koje pantalone su u trendu za jesen i zimu 2024: Svima dobro stoje

by | septembar 5, 2024
Koje pantalone su u trendu za jesen i zimu 2024.

Ako se spremate za šoping, a zanima vas koje pantalone su u trendu za sezonu jesen/zima 2024, izdvojili smo za vas aktuelne modele.

Sa početkom jesen/zima sezone, u modni svet ulaze novi trendovi koji dodaju stil i svežinu našem izgledu. Ove godine poznati dizajneri nude ženama razne opcije pantalona za svaku priliku: od zabava do kancelarijske rutine.

Jesen i zima 2024. obećavaju razne stilove i krojeve koji će svima omogućiti da pronađu svoj savršeni spoj. Od klasičnih dizajna do smelih, eksperimentalnih, uranjamo u najnovije trendove koji će činiti osnovu vaše elegantne garderobe tokom hladnijih meseci.

Članak se nastavlja posle reklama

Koje pantalone su u trendu za jesen/zimu 2024.

1. Kargo pantalone

Pantalone sa mnogo džepova izgubile su nekadašnju privlačnost i više nisu na vrhuncu mode. Danas su minimalistički stilovi kargo pantalona u trendu. Prilikom izbora materijala obratite pažnju na kožu, teksas, debeli pamuk. U isto vreme, nemojte se plašiti da eksperimentišete sa lakšim i tečnim materijalima poput satena ili svile – oni mogu dodati dašak romantike strogoj silueti. Takođe ne zaboravite na svetle boje i smele dezene, koji su ove sezone ponovo u trendu.

2. Klasične pantalone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Roscopf (@aloprofile)

Članak se nastavlja posle reklama

U jesen-zimskoj sezoni do izražaja dolaze izduženi modeli koji mogu da dosegnu do poda i stvore utisak tečne siluete. Odlično se slažu sa čizmama i visokim potpeticama. Dobar bonus je to što vam takva odeća vizuelno produžava noge, naglašavajući vašu figuru.

Palazzo pantalone postepeno gube na aktuelnosti, a dizajneri nam nude modernu alternativu – klasične pantalone visokog struka sa naborima. Ovaj elegantni stil postaće osnova svake garderobe i savršeno će izdužiti siluetu i sakriti nedostatke figure.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Cigaret pantalone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Barteczko (@fashionstylistmb)

Ženstvenost dolazi od same žene, odnosno od njene aure, tako da čak i u muškoj odeći možete izgledati nežno i elegantno. Uprkos činjenici da je ovo prilično grub stil, lako možete stvoriti moderan izgled. Isprobajte sužene pantalone sa uskim gornjim delom – koristite pletene vrhove, rolke ili jakne koje će vašu figuru učiniti gracioznom i vitkom.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Osnovna paleta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Barteczko (@fashionstylistmb)

Da biste istakli svoj ženstveni stil, obratite pažnju na pantalone osnovnih nijansi: braon, crne ili sive. Da biste stvorili izražajniji izgled, koristite bordo boju, koja je postala jedan od glavnih trendova nove jesen/zima sezone 2024/25.

Članak se nastavlja posle reklama

Kao vrh možete koristiti svetle bluze, ležerne košulje, jakne od tvida, korsete ili neobične džempere -jednostavni donji deo vam omogućava da eksperimentišete sa krojevima, paletama boja i otiscima.

5. Pantalone zvoncare

Trend 2000-ih se nastavlja, tako da pantalone sa proširenim donjim delom glatko prelaze iz letnje u jesen/zima 2024. sezonu. Imaju pripijeni gornji dio, kroj može biti visokpg ili niskog struka, a nogavice su široke na dnu. Stilizirajte ih uskim topićima, bodijima, uskim rolkama  ili, naprotiv, prevelikim majicama, opuštenim košuljama, duksevima, džemperima.

Članak se nastavlja posle reklama
Creative Lab/shutterstock.com