Espresso ili latte manikir: 7 ideja za najlepši trend jeseni 2024.

by | septembar 10, 2024
Espresso ili latte manikir: 10 ideja za najlepši trend jeseni 2024.

Ove jeseni ukrašavamo nokte u nijansama omiljenog okrepljujućeg napitka. Šra više volite – espresso, moka ili latte manikir?

Sa početkom jeseni, postepeno napuštamo svetle i „vrišteće“ nijanse manikira i glatko prelazimo na one boje koje odgovaraju hladnoj sezoni. Ovoga puta inspirisali su nas napici od kafe koji će nas okrepiti i zagrejati pre zime.

Espresso ili latte manikir hit jeseni 2024.

1. Matcha latte manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha Marie (@sammismanis)

Članak se nastavlja posle reklama

Mača latte nokti su ukrašeni u boji japanskog matcha zelenog čaja. Uređivanje noktiju u ovoj trendi nijansi je savršen izgovor da produžite leto za nekoliko nedelja.

2. Kapućino nokti

Odlična zamena za dosadni akt u bež i roze tonovima je manikir u nijansi kapućina. Lako će se uklopiti i u poslovni i u svečani autfit. Boja izgleda prikladno ne samo u monohromatskom dizajnu, već i sa dekorativnim elementima.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Irish coffee manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roveena (@nailsbyroveena)

Irish coffee ili irska kafa, je kafa sa dodatkom viskija, šećernog sirupa i šlaga. Da biste napravili manikir u ovom fazonu, potrebno je da pokrijete nokte tamnim, skoro crnim premazom sa sjajnom završnom obradom. Po želji možete dodati mlečne šare ili dekor koji bi imitirao prozračnu kremu.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Amerikano kafa

Americano je kafa napravljena mešanjem tople vode i espresa. Stoga, ako odlučite da napravite manikir u ovoj nijansi, onda premaz treba da bude nešto svetliji od boje svežeg espresa.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Moka kafa

Da bi se napravio moka, espreso se pomeša sa otopljenom čokoladom i velikom porcijom vrelog mleka. Manikir u njegovom stilu ima topliju i dublju čokoladnu nijansu. Ova opcija dizajna noktiju je pogodna za apsolutno bilo koji oblik i dužinu noktiju.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Espresso manikir

Espreso se razlikuje od drugih vrsta kafe po tome što ne sadrži nikakve dodatke. Dakle, espresso manikir takođe nema nikakve dodatne elemente, već samo dubok i bogat sjajni premaz tamne čokolade.

7. Pumpkin latte

Članak se nastavlja posle reklama

Sada je vreme za latte manikir! I naravno, uradićemo to u tradicionalnoj nijansi septembra – bundevi, koja čini da sve izgleda lepše, mirisnije i prijatnije.

marigo20/shutterstock.com