Haljina koju nosi Kate u potresnom videu nije slučajno izabrana, evo njene poruke

by | septembar 11, 2024
haljina iz potresnog videa Kejt Midlton

Kata ste princeza, čak i izbor vaše odeće nosi važnu poruku. Haljina iz potresnog videa Kate Midleton nosi poruku zahvalnosti i oslobođenja

Potresni video u kome Ketrin, princeza od Velsa, priča o svojoj borbi sa kancerom, obišao je svet. U dirljivom videu Kejt Midlton objašnjava da je zvanično završila svoje preventivne hemoterapijske tretmane, šest meseci nakon što je prvi put objavila dijagnozu. Opšti osećaj filma je sloboda, lečenje i uvažavanje života – nešto što je očigledno iz snimaka porodice Kembridž, Kejtinog glasa.
„Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo je olakšanje što sam konačno završila hemoterapiju“, kaže ona preko snimaka na kojima se ona i Vilijam drže za ruke dok sede na ćebetu za piknik, šetaju kroz otvoreno polje sa svojom decom (princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis), trče kroz okean ili igraju društvene igre.
„Sa poniznošću, [rak] vas takođe dovodi licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali. Ovo vreme je pre svega podsetilo Vilijama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Recimo: jednostavno voleti i biti voljen.“

Poruka koju nosi haljina Kate Midleton

Kao i uvek, princeza Ketrin obraća pažnju na detalje, pa je sa posebnom pažnjom izabrana i njena haljina za pomenuti video. Izbor haljine prenosi upravo to osećanje lakoće postojanja i beskrajne zahvalnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)


Princeza je napustila svoje uobičajene formalne krojeve: pantalone, haljine po meri i blejzere. U nekim snimcima, ona nosi lepršavu teksas košulju bledo plave nijanse sa belim patikama; u drugim, ona oblači boho haljinu Veronike Beard. U celom videu, ona otkriva sveže lice sa minimalnom šminkom i pušta da joj meke lokne nežno duvaju na vetru.

Clive Brunskil/GettyImages