Stvaranje savršenog ambijenta uz odgovarajući klub sto

by | septembar 12, 2024
Klub sto Forma Ideale

Klub sto može transformisati vaš dnevni boravak u savršeno mesto za druženje i opuštanje. Ovaj komad nameštaja ne samo da dodaje stil i funkcionalnost ambijentu, već doprinosi i stvaranju prijatne atmosfere. U nastavku ćemo vam otkriti kako odabrati idealan klub sto koji će dodatno unaprediti izgled i stil vašeg dnevnog boravka, čineći ga još prijatnijim za sve vaše trenutke uživanja.

Jedna od opcija pri odabiru klub stolova jeste klub sto iz sistema elemenata VANDEAKlub sto VANDEA odličan je doprinos svežini i eleganciji ambijenta, dok je ujedno funkcionalni dodatak za opremanje dnevnog boravka. Dostupan je u kombinaciji dekora sivog hrasta i kašmir mat folije i unosi svežinu u enterijer, ali i odlike atraktivnosti savremenog stila. Može se naći i u tamnijem dekoru, u kombinaciji dekora artisan hrasta, crne mat folije i artisan hrast folije, koja unosi u enterijer veću dozu kontrasta, baš kao i kompletan sistem elemenata VANDEA u ovoj kombinaciji dekora.

Uz ovaj klub sto bi se u ambijent odlično uklopio tepih BOHO 160×230, a kao dodatnu dekoraciju na sto možete postaviti veštačko cveće u saksiji i ukrase od suvog bilja.

Članak se nastavlja posle reklama
Klub sto Savio
klub sto forma ideale

Klub sto Savio

Jedan od praktičnijih modela klub stolova jeste i klub sto SAVIO. Izrađen je u kombinaciji crnog i dekora artisan hrasta, a dominantan detalj je efektna polica u kontrastnom dekoru ispod radne površine, pogodna za odlaganje omiljenih komada dekoracije. Na donju policu možete postaviti detalje poput činije MODERN i tacne FIVE, ali i veštačkog cveća u saksiji i rama sa omiljenom fotografijom.

Klub sto SAVIO doprinosi savremenom tematskom konceptu uređenja dnevnog boravka, ali isto tako i praktičnosti u vidu točkića za lakše izmeštanje. Za ljubitelje svetlijih nijansi i otvorenijih ambijenata, dostupan je i u kombinaciji dekora artisan hrasta i bele lak folije.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada je reč o praktičnosti, klub stolovi su rešenja koja uglavnom imaju višenamensku funkciju.

Mogu biti glavni komad jednog dnevnog boravka, stajati zasebno ili u setu, biti pomoćni element ili čak služiti kao noćni ormarić.

Članak se nastavlja posle reklama
Stočići Atria
set stočića forma ideale

Set stočića Atria

Set stočića ATRIA predstavlja upravo jedan takav spoj koji možete kombinovati na više načina. Ovaj set čine dva stočića u različitim dimenzijama, fino zaobljenih ivica na beloj ploči i nogara u dekoru hrasta.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako biste dodatno dekorisali ambijent, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u prostor dodate elemente kao što su veštačko cveće u saksiji ili sveća u staklenoj posudi.

Klub sto je ključan element koji može unaprediti svaki dnevni boravak, čineći ga savršenim mestom za okupljanje i opuštanje. Odabirom pravog modela možete dodati stil, funkcionalnost i autentičnost vašem prostoru, tako da vaš dnevni boravak postane ne samo lepši, već i prijatniji i udobniji za sve vaše trenutke uživanja sa porodicom i prijateljima.

Članak se nastavlja posle reklama