Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024: Kome se smeši ljubav na prvi pogled, a kome finansijski uspeh

by | septembar 15, 2024
Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024: Kome se smeši ljubav na prvi pogled, a kome finansijski uspeh

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024. obeležiće delimično pomračenje punog Meseca u Ribama koji će praviti opoziciju sa Merkurom i Saturnom. Vrlo eksplozivno…

U sredu 18. septembra pomračenje Meseca donosi puno napetosti, konflikata i osećaj težine, jer formira opoziciju sa Merkurom i Saturnom. Međutim, već u četvrtak će biti mnogo lakše jer Sunce pravi trigon sa Uranom i donosi niz srećnih okolnosti.

Opozicija Sunca i Neptuna u subotu, uz napeti kvadrat Merkura i Jupitera, nagnaće nas da budemo neodlučni u rešavanju važnih problema. Nedelja će se završiti harmoničnim trigonom Sunca i Plutona, koji će dati snagu i energiju za važne stvari, a takođe će vam omogućiti da iskoristite nove resurse za postizanje svojih ciljeva.

Članak se nastavlja posle reklama

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024: Prognoza za sve horoskopske znakove

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovan će morati da traži istomišljenike da bi ostvario svoje ciljeve. U profesionalnoj sferi, udružite se sa pravim osobama ako želite dobre rezultate. Finansijski sektor bi mogao da se poboljša u drugoj polovini nedelje. A zdravlju treba posvetiti povećanu pažnju tokom čitavog perioda.

Mišićno-skeletni i kardiovaskularni sistem mogu biti ugroženi. Romantična sfera obećava intenzivne strasti i osećanja tokom vikenda. Roditelji Ovnovi moraće da posvete više pažnje zdravlju svoje dece.

Bik (21. april – 20. maj)

Bik treba da bude oprezan tokom cele nedelje – i u postupcima i u izjavama. Preporučljivo je izbegavati kontakte sa rukovodstvom na poslu, a u porodici, kada komunicirate sa rođacima, zadržati neutralnu poziciju. Krajem nedelje možete biti aktivni i preuzeti inicijativu – to će najbolje uticati na rešavanje ličnih problema.

Članak se nastavlja posle reklama

Zdravlje vas može podsetiti na hronične probleme, pa treba odvojiti vreme da ih sprečite. Za vikend se mogu planirati posete kozmetičkim salonima, frizerima, kao i kupovina odeće i nakita. Finansije će biti u konstantnom porastu tokom cele nedelje.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizancima se savetuje da budu oprezni u svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja i posete mestima gde je velika gužva nikako se ne preporučuju od 16. do 22. septembra. Pazite se da vas kolege ne pokradu. Delite svoje ideje samo sa menadžmentom.

Članak se nastavlja posle reklama

Mogućnosti za rešavanje novčanih pitanja pojaviće se od petka do nedelje. U istom periodu možete započeti nove projekte koji se odnose na osiguranje, investicije, razmene i finansije. Zdravlje se može pogoršati tokom kvadrata Merkura i Jupitera, najverovatnije su problemi sa gastrointestinalnim traktom.

Rak (21. jun – 22. jul)

Sledeća nedelja će Rakovima doneti i uspehe i neka razočarenja. Uspesi će biti povezani sa profesionalnim poslovima i sportskim dostignućima. A razočaranja će biti povezana sa postupcima voljenih. Međutim, ovi će krajem nedelje uspeti da povrate dobre odnose sa Rakovima pokazujući inicijativu i čineći prvi korak ka njima.

Članak se nastavlja posle reklama

Partner će vas oduševiti prijatnim zajedničkim odmorom ovog vikenda, koji obećava da će biti aktivan i doneće mnogo pozitivnih utisaka. Finansijski sektor obećava da će biti stabilan i predvidljiv, a izgledi za povećanje prihoda mogu se pojaviti u narednom periodu.

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024: Lav (23. jul – 22. avgust)

Za Lavove će veći deo nedelje biti ispunjen sukobima i razjašnjavanjem odnosa sa okolinom. Kolege na poslu vam neće dati priliku da se odmorite na lovorikama prethodnih dostignuća. A manifestacije arogancije i uobraženosti će biti blokirane u prilično agresivnom obliku.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav će krajem nedelje imati dobru priliku da vodi određeni proces, pokazujući kvalitete lidera. Ovo će poboljšati vašu poziciju na profesionalnom planu i omogućiti vam da ostvarite neke karijerne ambicije. Zdravlje će biti prilično stabilno, problem će imati samo meteoropate.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će veći deo nedelje biti uronjene u profesionalne poslove. Tokom prvog dela radne nedelje preporučuje se pokazivanje uzdržanosti i samokontrole, posebno u komunikaciji sa nadređenima. U drugoj polovini nedelje mnogi će dobiti zeleno svetlo za inovacije i reforme, što će prilično uspešno koristiti.

Zdravlje neće biti stabilno, uglavnom zbog psihosomatskih simptoma, od kojih će neki nestati kako se bude približavao vikend. Romantična sfera obradovaće Device novim odlučnim obožavaocima, a predstavnici ovog zemljanog znaka koji su već u vezi imaće predivan vikend sa partnerom.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vagu sedmica obećava da će biti prilično mirna i predvidljiva, ali samo ako se otkažu sva putovanja i posete mestima sa velikim brojem ljudim. Vage treba da vode računa o svom zdravlju, uključujući i prevenciju postojećih hroničnih tegoba. Oni koji se aktivno bave sportom trebalo bi da smanje fizičku aktivnost.

Tokom perioda punog Meseca možda će biti živopisnih snova koje treba analizirati, jer će doneti zaključci imati najbolji uticaj na dobrobit i emocionalno stanje. Finansijska strana života obećava da će biti stabilna, a planiraju se važne promene u romantičnoj sferi.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će nedelju započeti manifestacijama altruizma, koji će, međutim, nestati do srede. Neočekivani prijatni događaji u profesionalnim poslovima i finansijskoj sferi poboljšaće vam raspoloženje, dodati optimizam i energiju za buduća dostignuća.

Članak se nastavlja posle reklama

Tokom aspekta Sunca i Urana, mnogi mogu otkriti u sebi do tada uspavane sposobnosti iz sfere okultizma. Krajem nedelje Škorpije bi mogle biti uključene u događaje i situacije u kojima će predstavnici ovog vodenog znaka morati da pokažu liderske kvalitete, organizacione i upravljačke sposobnosti. Manji zdravstveni problemi mogu se javiti kod onih koji imaju hronične endokrine probleme.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Da bi nedelja bila uspešna i prosperitetna, moraćete da učestvuju u kolektivnom radu. Ne samo da ćete uspeti da postigne trenutne ciljeve, već i da stvorite neku vrstu čvrste osnove za buduće aktivnosti. Izgledi za poboljšanje vaše finansijske situacije pojaviće se sredinom nedelje, a idealno vreme za veću kupovinu je nedelja.

Zdravlje će biti prilično stabilno, sa izuzetkom perioda kvadrature Merkura i Jupitera – ovde postoji velika verovatnoća prehlade i upale gornjih disajnih puteva. Uzrok neće biti vreme, već hrana koja ne odgovara konstituciji Strelca i podneblju u kome žive.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevima će prva polovina nedelje doneti manje nevolje na poslu zbog nesporazuma i pritužbi rukovodstva. Privrednici mogu dobiti nerazumne zahteve od regulatornih organa ili vladinih agencija. Ovde ćete morati da pokažete čvrstinu i istrajnost da branite svoje pozicije.

Od četvrtka, situacija će se normalizovati, predstavnici ovog znaka će preuzeti vođstvo, pokazujući odgovornost i profesionalizam. Visoko uvažavanje drugih neće dugo čekati. Zdravlje će biti stalno dobro, ali samo uz blagovremenu prevenciju i negu. Finansijska sfera može biti malo uzdrmana zbog neuspeha nekih planova, ali to neće dugo trajati.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodoliji se preporučuje da vodi računa o papirima i dokumentima. Ovo se odnosi ne samo na posao, već i na lične stvari. Naročito ako se ovo drugo odnosi na osiguranje, kredite, nekretnine ili nasleđe. Oni koji se bave finansijskim sektorom, računovodstvom ili upravljanjem investicijama trebalo bi da budu pažljiviji kada rade sa brojevima.

Oni čije su aktivnosti vezane za umetnost i kreativnost mogu biti u centru pažnje. Finansijska sfera će biti prilično predvidljiva i stabilna, zdravlje neće izazvati posebne poteškoće, a u romantičnoj sferi su verovatni prijatni događaji ili situacije. Roditelji Vodolije imaće razloga da budu ponosni na svoju decu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Tokom prvog dela nedelje, Ribe će biti zauzete javnim poslovima, društvenim projektima i dobrotvornim aktivnostima. Ovde će biti prikazan širok spektar poslova koji neće biti moguće savladati bez pomoći istomišljenika ili prijatelja. Druga polovina nedelje biće povezana sa odnosima – i sa partnerima i sa prijateljima.

Očekivanja će verovatno biti previsoka i malo je verovatno da će biti ispunjena. Stoga se Ribama ne preporučuje da prave planove, kao ni da bliskim ljudima pripisuju kvalitete koje ovi drugi verovatno ne poseduju. Zdravlje se može pogoršati sredinom nedelje, a ovde će jetra biti u opasnosti. S tim u vezi, treba unapred optimizovati svoju ishranu i dnevnu rutinu. Finansijska situacija obećava da će biti stabilna i predvidljiva.

Natalia_Grabovskaya/gettyimages.co.uk