5 horoskopskih znakova kojima će pomračenje 18. septembra doneti promene u karijeri i statusu

by | septembar 15, 2024
5 horoskopskih znakova kojima će pomračenje 18. septembra doneti promene u karijeri i statusu

Saturn ume da omami, a njegovo direktno učešće u Koridoru pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra mnogima će doneti promene u karijeri i statusu.

Pomračenje 18. septembra 2024. se prvi put javlja na osi Devica-Ribe, što ukazuje na prilično drastične promene koje mogu da upadnu u naše živote prilično moćnim emotivnim tokom. U danima od 18. do 19. septembra, Neptun i Saturn u Ribama, pod uticajem pomračenja, mogu učiniti naša osećanja i doživljaje toliko intenzivnim da se to može uporediti samo sa snagom cunamija.

Međutim, za svakog čoveka je sve individualno, jer će Saturn „razotkriti“ ono što je dugo bilo skriveno i nevidljivo. To znači da uticaj eklipsa u potpunosti zavisi od toga koji prtljag vučete za sobom.

Članak se nastavlja posle reklama

Kome pomračenje donosi promene u karijeri i statusu

Ribe

Ribe će osetiti najjači uticaj pomračenja. Verovatno ćete se 18. septembra naći u centru pažnje, a to se može odnositi na različite aspekte vašeg života. Na primer, ovo je razgovor za posao, lekarski pregled, kao i javni govor i ozbiljan događaj u partnerskom odnosu. Pored toga, vaš status se takođe može promeniti, na primer zbog preseljenja ili novog državljanstva, ili zbog dobijanja druge pozicije na poslu.

Devica

Pomračenje 18. septembra bitno će uticati na vaš znak, jer se dešava u sektoru veza i partnerstva. Prvo, treba se podsetiti početka ciklusa ovog pomračenja, koji je položen 10. marta 2024. godine. Setite se koje su situacije u odnosima sa drugima, ili možda u braku ili ljubavi, počele za vas kao od nule.

Na primer, možda ste tada upoznali muškarca, počeli da izlazite na sastanke ili ste imali novi ugovor o radu. To je pitanje koje će biti konačno rešeno.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Pomračenje 18. septembra dešava se na najvišoj tački horoskopa Blizanaca – u sektoru autoriteta, moći, statusa i nadređenih. Verovatno ćete ovog dana biti na sastanku sa nekim na poslu, možda će se rešiti pitanje vašeg imenovanja na funkciju ili ćete potpisati papire za raskid ugovora o radu. Tokom perioda eklipse možete se udati, postati majka, razvesti se, dobiti ozbiljniju ulogu na poslu…

Ovan

Pomračenje se dešava u vašem sektoru prošlosti i tajni uz učešće vladara vašeg sektora karijere – Saturna. Može vam se javiti šef sa kojim ste ranije radili ili osoba iz inostranstva. I upravo njegovo učešće u vašem životu može na kraju doneti dramatične promene u profesionalnom razvoju.

Članak se nastavlja posle reklama

Saturn može da vam „skine“ ružičaste naočare, jer često pomračenje u sektoru tajni igra ulogu slona u staklarskoj radnji. Nešto se može manifestovati tako snažno da ćete se pitati kako to ranije niste primetili.

Lav

Saturn je vladar vašeg radnog sektora, a pomračenje se javlja u kući transformacije, što ukazuje na promene u vašem radnom rasporedu, rutini i timu. Verovatno ćete imati promene 18. septembra, ali vi zapravo idete ka njima od 10. marta 2024. godine. Setite se šta se dogodilo u vašem životu u prvom mesecu proleća – sada se situacija kreće ka završetku.

Članak se nastavlja posle reklama

Moguće je da će pomračenje doneti osećaj krize, ali s druge strane, vaša intuicija će delovati veoma snažno, amoguće su čak mistične okolnosti u vreme pomračenja.

fizkes/gettyimages.co.uk