Najveći trendovi lepote sa Nedelje mode u Njujorku, septembar 2024.

by | septembar 17, 2024
Najveći trendovi lepote sa Nedelje mode u Njujorku, septembar 2024.

Mesec mode uvek donosi inspiraciju za šminkanje. Koji su najveći trendovi lepote sa Nedelje mode u Njujorku, septembar 2024?

Nedelja mode u Njujorku, održana od 6. do 11. septembra, pokazala je modne trendove koji će obeležiti proleće/leto 2025. Osim toga, videli smo i glavne trendove lepote koji će vladati sledeće godine. Nedelja mode u Njujorku obeležile su ružičasti karmini, perfektna, svetlucava šminka, nežno rumenilo i mat karmini.

Najveći trendovi lepote sa Nedelje mode u Njujorku

1. Mat ružičasti karmin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder)

Članak se nastavlja posle reklama

Ko ne voli dozu konditorske slatkoće koja dođe u jesen? Sandi Liang je razmišljala o ružičastoj ove sezone, sve do usana, gde je šminkerka Romi Solejmani pomešala Estée Lauder’s Pure Color Whipped Matte Lip Colors boje za usne. Air Kiss i Social Whirl stvorili su kredasto pastelno roze usne za „suptilnu, futurističku šminku.”

Takođe je na liniji između koketnog i futurističkog bilo rumenilo u Phillip Limu, gde je šminker Fara Homidi svakom modelu dao „suptilni oreol lavande oko očiju“ koristeći SHEGLAM-ov Insta-Ready puder u novoj nijansi Taro.

2. Gotički glamur

Članak se nastavlja posle reklama

Dodirujući mračnu stranu proleća, Wiederhoeft je crpeo inspiraciju iz filma Crni narcis iz 1947. i servirao gotički glamur u punom sjaju. Sjajna kosa koja je „uspavana“ i „tihe grunge“ oči i usne koje je dizajnirala MAC šminkerka Sharryn Hinchliffe.

Slično raspoloženje se moglo osetiti i u Area, sa svojim punk usnama. Za makeup su korišćeni MAC MAC MACximal Silky Matte ruževima u boji Antique Velvet i Caviar. Sve to su upotpunili mokri pramenovi za čije stilizovanje je korišćen TRESemmé Extra Hold Mousse.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Sveža, izvajana koža

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sisley Paris (@sisleyparisofficial)

Bez obzira na to da li se komplet šminkate ili stavljate samo maskaru i sjaj za usne, nega kože je ključna. To je još jednom pokazala i poslednja Nedelja mode u Njujorku. Za svetlu i ranu reviju Ule Džonson, šminkerka Romi Sulejmani oživela je kožu manekenki masažom lica koristeći Sisley Paris Ginkgo Gua Sha pre nego što je nanela kremu za lice sa ekstraktom crnee ruže kako bi stvorila punačku i blistavu bazu.

Članak se nastavlja posle reklama

U Prabal Gurung-u, dominantna je bila staklena koža. „Želeli smo da lice odiše svežinom i čistoćom“, kaže šminker Sil Bruinsma, koji je kombinovao esenciju divlje rose breskve i ljiljana i serum za hidrataciju koji daje stakleni sjaj.

Dominik Bindl/Getty Images Entertainment