Kako se oblače najotmenije dame ove jeseni

by | septembar 18, 2024
Kako se oblače najotmenije dame ove jeseni

Želite da izgledate kao dama od stila, elegantno i moderno? Nije problem. Samo pogledajte kako se oblače najotmenije dame ove jeseni. 

Prošli su lenji letnji dani kada smo mogli samo da izađemo u slip haljini ili lanenim pantalonama. Temperature su sve niže i vreme je da se pozabavimo jesenjom garderobom. A kako postići da vam istovremeno bude toplo i da izgledate otmeno i moderno?

Srećom, postoji mnoštvo opcija, to jest autfita koji će uravnotežiti sve praktične i modne potrebe. Na primer, odeća udobnih boja trenutno unosi toplinu u vašu garderobu, dok bogati somot unosi osećaj luksuza u svaki autfit. Nastavite da skrolujete, slede prave modne poslastice.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako se oblače najotmenije dame ove jeseni: Autfiti za čistu desetku

Šik mantil (kaput)

 

Postoji mnogo mantila i kaputa koje možete izabrati ove jeseni, pa zašto ne biste izabrali onaj koji izgleda i sofisticirano i moderno? Široki mantil, jednostavnog kroja, i u nekoj od osnovnih boja (bež, siva, bela, crna, braon) uparite sa modernim cipela i aksesoarima. Što jednostavnije, to bolje. Izgledaćete i moderno i otmeno.

Bogati somot

Članak se nastavlja posle reklama

Kako temperature počnu da padaju, lako se osećate kao da je nemoguće pronaći večernju odeću u kojoj ćete se osećati toplo i udobno. Tu na scenu stupa somot. Isprobana i prava osnova jesenje sezone, ova raskošna tkanina podiže svaki autfit. Treba vam dokaz? Uzmite skromnu haljinu dugih rukava ili skrojeno odelo. Izgledaćete sofisticirano bez uloženog truda.

Savršen autfit za kancelariju

Članak se nastavlja posle reklama

Bez obzira na toda li idete u kancelariju ili lagano šetate gradskim trotoarom, odelo po meri savršeno je za svaku priliku. Uska odela deluju previše sputavajuće za svakodnevno nošenje, dok prevelika, široka odela izgledaju previše opušteno; zato preferiramo savršenu srednju opciju koja kao da lebdi na telu. Za maksimalan vizuelni efekat, izaberite kontrastnu boju kada birate košulju i aksesoare.

Double Denim

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chic Pursuit: Outfit Ideas & Luxury Fashion (@chicpursuitmagazine)

Članak se nastavlja posle reklama

Da, najotmenije dane nose i teksas – i to od glave do pete. Ako želite da izgledate moderno, uparite komade koji razlikuju po obimu i veličini da bi autfit bio zanimljiviji.

Otmeni oversajz autfit

Članak se nastavlja posle reklama

Ništa nas ne tera da poželimo da se sklupčamo na kauču i umotamo u udobno ćebe kao jesenje vreme. Ali, avaj, još uvek moramo da se obučemo, tako da bi nam bilo udobno. Zato nikada nećemo reći nikad prevelikoj kombinaciji džempera i pantalona. I samo zato što je nešto lako nabaciti ne znači da ne može biti sa stilom. Garantovano je da su komadi raskošne teksture i velike težine vredni ulaganja.

Jeremy Moeller/Getty Images Entertainment