Vikend horoskop za 21. i 22. septembar: Šta nam se sprema poslednjih dana leta?

by | septembar 20, 2024
Vikend horoskop za 21. i 22. septembar

Vikend horoskop za 21. i 22. septembar nam donosi napeti kvadrat između Venere i Plutona ove subote, a u nedelju počinje jesen, a ujedno i sezona Vage.

Vikend horoskop za 21. i 22. septembar

Ovan

U subotu ćete biti prinuđeni da malo usporite. Iskoristite to da se ponovo povežete sa partnerom u ljubavi ili poslu. Da li su vaše vrednosti usklađene i ako to nije slučaj da li možete pronaći kompromis. U nedelju će vaše zavodljive moći biti dodatno pojačane. Ipak, osećaćete se sigurnije u tome ko ste i čemu ste posvećeni. Možda je vreme za neke nove i velike korake?

Bik

Možda se određena veza odvija prebrzo. Ovog vikenda polovina nas je spremna da impulsivno juri napred, ali anksioznost i strah bi mogli da narastu i da vam daju pauzu. U nedelju će odnosi sa ljudima biti u centru pažnje. Dugogodišnji parovi mogu da se vrate u svoj harmoničan odnos. Oni koji su sami će imati priliku da stvari sagledaju iz druge perspektive. Ova moćna solarna energija će vas motivisati da vežbate i napunite baterije. Iskoristite ovo tako što ćete pronaći režim koji odgovara vašem prirodnom raspoloženju i načinu života.

Članak se nastavlja posle reklama

Vikend horoskop za 21. i 22. septembar: Blizanci

Mogli biste podleći pravim iskušenjima ovog vikenda. Držite taj sumnjivi um pod kontrolom, naročito ako vaš partner ima dobre izgovore. I proverite sa sobom da li ste prešli granicu flerta i krećete ka tajnoj aferi. Mogli biste da otkrijete da više volite zdravo i pomalo dosadno nego vruće i destabilizirajuće. Saznajte koje će se izložbe, koncerti i jesenji festivali dešavati u vašoj oblasti tokom sledećeg meseca. Pronađite prikladno društvo i uživajte.

Rak

Ove subote biste mogli da budete previše osetljivi i pomalo surovi. Nečije grube reči ili neosetljivost na vaša osećanja mogu dodatno da vas udate. Znajući da ćete stvari shvatati lično, pokušajte da ublažite svoje reakcije. Odbacite svoje inhibicije i izbacite više odevnih predmeta i dodataka. U nedelju ćete se vratiti u raspoloženje da je porodica na prvom mestu.

Lav

Možda vaše povratne informacije uzrokuju više štete nego koristi. Napeti kvadrat bi mogao otkriti vaše sklonosti ka mikroupravljanju. Naravno, možda ćete videti načine na koje ljudi mogu da rade stvari efikasnije. Međutim, vaš neželjeni savet bi mogao da se pokaže kao kritičan ili zagušujući. U nedelju se posvetite društvenom životu. Ako ste inspirisani da napravite žurku, zašto da ne?

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Teško ćete razaznati razliku između ljubavi ili požude. Jedan deo vas voli sigurnost poznate veze, ali druga strana takođe žudi novim uzbuđenjima i malo pažnje. Nema potrebe da narušavate stabilnost. U nedelju će se posebno probuditi boginja flerta u vama. Od jesenje ravnodnevice u nedelju obratite pažnju na prekomerno trošenje i pokušajte da uštedite.

Vikend horoskop za 21. i 22. septembar: Vaga

U nedelju počinje sezona Vage. Dakle, ovog vikenda ćete verovatno osećati da treba da vas tretiraju kao zlato, ali to ne znači da je odgovornost druge osobe da se pobrine za vas. Da biste ostali u ravnoteži, okružite se lepotom, udobnošću i raskoši. Osim toga, imaćete želju da započnete lični rast na više frontova. Nije loša ideja da to zaista istražite.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

U subotu biste mogli biti pasivno-agresivni i da šaljete pomešane poruke. Jedne sekunde ste oduševljeni nečijom ličnosti, a već nakon nekoliko trenutaka se izvinjavate za ono što ste rekli. U nedelju će vaš seksipil i šarm dostići visoke nivoe. Razmislite o tome kako biste želeli da iskoristite ovaj skok popularnosti. Možda želite da podelite i pričate o nekom kreativnom projektu. Osim toga, pokušajte da se rešite emotivnog prtljaga.

Strelac

Sloboda ili sigurnost? To je pitanje koje će vas mučiti ovog vikenda. Deo vas želi da leti slobodno, dok se druga strana hvata za ljudsko sidro. Kao rezultat toga, nekome možete dati meštovite signale ili se pobuniti na prvi znak posesivnosti. U nedelju ćete verovatno proći kroz spektar složenih emocija pre nego što prihvatite svoju „istinu“. Tražite mir kroz brigu o sebi: joga i vođenje dnevnika bi mogli biti od pomoći. Održavajte visoke standarde kada birate ljude koji će biti oko vas.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Pripazite na svoj temperament. Razmislite o mogućim posledicama skakanja u krevet ili afere sa nekim koga niste u potpunosti proverili. Ako ste u paru, mogli biste da izgovorite nešto i povredite svog partnera. U nedelju biste mogli osetiti labavija ograničenja u ljubavi ili da se osećate mnogo avanturističkije. Imaćete veliki entuzijazam da krenete na impresivan put po pitanju vaše karijere.

Vikend horoskop za 21. i 22. septembar: Vodolija

Možda ste se nedavno uzbuđivali zbog prijateljstva ili nove veze, ali sada bi problemi koji su nastajali mogli biti rešeni. Povucite se malo unazad i posmatrajte. Ako ste u vezi, mogli biste da postignete epske ciljeve sa svojim partnerom. U nedelju biste mogli da počnete da planirate neko zanimljivo i uzbudljivo putovanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Subotnji kvadrat će vas vući između susprotstavljenih želja za intimnošću i nezavisnošću. Iako psihološke igrice mogu da budu zabavne, moglo bi vam pripasti muka od pitanja da li vas neko voli ili ne. U nedelju ćete biti fokusirani na posvećene veze i snažne emocije koje ih prate. Ne dozvolite da vam strah stane na put ako vam se čini da je sve u redu, Ribe.

Užina na poslu koja čuva liniju: Recepti koji će vas oduševiti

SHipskyy/GettyImagesPlus