Venera u Škorpiji 2024: Pripremite se na strast i zavođenje

by | septembar 21, 2024
Venera u Škorpiji 2024

Venera u Škorpiji 2024. će promeniti znak u ponedeljak 23. septembra. Iz druželjubive Vage, planeta ljubavi prelazi u strastvenu Škorpiju.

Od kraja avgusta, Venera je bila u znaku Vage kojim vlada i unosila je više ravnoteže, harmonije i diplomatije u odnose svih vrsta. Međutim, od ponedeljka ona prelazi u misterioznu Škorpiju koja će svemu dati tajnovitost, a to će vrlo često štetiti našim odnosima.

Šta znači Venera u Škorpiji 2024?

Venera nadgleda odnose, lepotu, zadovoljstvo i novac, dok je za Škorpiju karakteristična energija, nagon, strast i seks. Njima vlada Pluton koji je zadužen za moć, kontrolu i transformaciju. Škorpije su odlučne kada krenu prema bilo kom cilju, ali takođe su i veoma tvrdoglavi i većinu stvari posmatraju crno-belo.

Članak se nastavlja posle reklama

Pokušajte da provedete što više vremena sa nekom značajnom osobom, prijateljima ili voljenim osobama. Pored toga, mogli biste da budete inspirisani da unesete enegiju šefa koji traži moć i kontrolu nad svojim kolegama i poslovima.

Ovan

Vaš seksualni život, najdublje ukorenjene emocije i želje će sada biti u fokusu. Želećete da se osećate još više povezani sa vama značajnim osobama. Dok ste skloni da budete prilično direktni i precizni u načinu na koji se odnosite i komunicirate, ovaj period bi mogao da vas natera da prihvatite ranjivost i da budete otvoreni sa svojim emocijama.

Bik

U narednom periodu ćete žudeti za senzualnim i iskrenim iskustvima, tako da ćete voleti ovu sezonu zbog brojnih prilika da ih stvorite jer je to sada u vašem sektoru partnerstva. U odnosim bi moglo biti malo intenzivnije nego što ste navikli. Ipak, moći ćete mnogo lakše da pristupite diplomatiji i pronađete način da pronađete kompromise sa dragim osobama.

Članak se nastavlja posle reklama

Venera u Škorpiji 2024: Blizanci

Čak i ako se osećate pomalo preopterećeni svojim svakodnevnim obavezama, proći ćete kroz njih uz malu pomoć prijatelja ili voljenih ljudi oko vas. Venera u ovom znaku će vam doneti mnogo društveniju atmosferu u ovaj deo vašeg života. Angažovanjem nekog bliskog da vam pomogne, osećeaćete se povezanije i produktivnije.

Rak

Ovo bi moglo biti jedno od najmagičnijih doba godine koje donosi pozitivne promene za vas. Bićete skloni da napravite pauze u teškim i brzim rokovima kako biste iskoristili trenutnu zabavu sa svojim partnerom ili svojim društvenim krugom. Ako ste sada spontani i umetnički nastrojeni, možda ćete se u ovom periodu osećati usredsređeniji na sebe.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Koliko god da volite akciju, imate i mirnu stranu koja obožava lenčarenje sa svojim najmilijima. Razmislite o tome da prigrlite ovaj deo svoje ličnosti, Lavovi. Usvajanje sporijeg tempa se čini ispravnim. Takođe, nostalgični razgovori sa voljenima i započinjanje novih tradicija će učiniti da se osećate povezano jedni sa drugima. Mogli biste se posvetiti dekorisanju doma.

Devica

Vaš društveni život će postati još živahniji i ispunjeniji. Raspored će biti ispunjen jer ćete provoditi vreme sa prijateljima i mozgaćete o sesijama za umrežavanje sa kolegama. Ovaj tranzit će podstići vašu radoznalost i želju da učite i budete u pokretu. Možda kažete da na putovanja na kratke udaljenosti. Ako ste želeli da razgibate svoj kreativni mišić učenjem novog skupa veština, samo napred.

Članak se nastavlja posle reklama

Venera u Škorpiji 2024: Vaga

Venera će vas podstaći da poradite na finansijama što će podržati vašu sposobnost da budete posebno šarmantni i magnetni kada delite svoje ideje o zarađivanju novca sa kolegama. Bilo koji finansijski cilj o kom ste razmišljali će sada biti lakše ostvariti jer ćete imati još više pomoći od svojih prijatelja. Ovaj tranzit postavlja scenu da se bavite praksama koje jačaju vaše samopoštovanje.

Škorpija

Škorpije vam omogućavaju da zaista zakoračite u svoju moć u pitanjima ljubavi, lepote, vrednosti i zarade. Uglavnom se zadovoljavate ni manje ni više nego duboko intimno vezom sa ljudima koje najviše cenite, a sada će biti lakše iskoristiti taj nivo odnosa. Važno je da date glas sopstvenim željama i da imate još više samopouzdanja unutar tih odnosa.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Venera u Škorpiji će provesti vreme u vašem sektoru duhovnosti što je mirniji deo vašeg grafikona koji vam nije tako udoban. Ipak, ovo može biti ispunjavajući trenutak ako se oslonite na ono za šta je ovaj period savršen: da brinete o psihološkom blagostanju u odnosu na vešu vezi. Takođe, poradite na poverenju i intimnosti u vašem odnosu sa drugom osobom.

Jarac

Mogli biste pritisnuti gas u zajedničkim nastojanjima i osećati se sposobnijim da pređete ciljnu liniju koju delite sa prijateljima, voljenima ili kolegama. Žudećete za osećanjem povezanosti sa timom ili zajednicom. Ako već niste deo jednog, ovo može biti divno vreme za traženje grupa istpmišljenika. Ako ste čekali da napravite korak napred, sada je pravo vreme za to.

Venera u Škorpiji 2024: Vodolija

Ako ste želeli da budete u centru pažnje na poslu ili da preuzmete više lidersku pozicjiu, sada je vreme za to. Donesite kreativnu i inovativnu perspektivu na sto. Ova sezona će biti pogodna i zarađivaće više priznanja za sav vaš naporan rad. Razmislite o osećaju autoriteta ili razgovarajte od srca sa nekom značajnom osobom ili dragim prijateljem o tome kako biste želeli da još više zakoračite u svoju moć.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Poželećete da se oslobodite bilo kog aspekta vaše rutine i monotonije u koju ste uplovili. Venera je u vašem sektoru visokog učenja i avanture, izazivajući osećaj nemira. Iskoristite  bilo koju inspiraciju koju biste mogli da osetite kako biste ostvarili zapanjujuća iskustva sa osobom koja vam znači. Ovo bi moglo izgledati kao putovanje na velike udaljenosti ili čak prijavljivanje na kurs u kom možete pokuptii nove veštine i uspostaviti veze.

Užina na poslu koja čuva liniju: Recepti koji će vas oduševiti

CherriesJD/GettyImagesPlus