Prelistavanje: Stigao je oktobarski broj magazina Lepota i zdravlje

by | septembar 20, 2024

Oktobarski broj magazina Lepota i zdravlje je stigao! Vreme je za novo prelistavanje:

Priča s naslovnice: Nina Badrić

 

Nina Badrić od početka svoje karijere važi za miljenicu žena. Prijatna, opuštena i uvek nasmejana, i nas je osvojila – pre svega – jednostavnošću i činjenicom da je veoma lako sarađivati s njom. Uprkos tome što su njene pesme hitovi i van granica regiona. S Ninom razgovaramo nakon njenog odmora na Hvaru, gde ima kuću i gde su i nastale ove čarobne fotografije.
Razgovarala: Nadežda Jokić
Foto: Biljana Blivajs / Cropix

Topli zagrljaj jeseni

Početak jeseni je vreme kada zaboravljamo na žive i razigrane mejkap opcije i
okrećemo se nešto umerenijim, ali i odvažnijim, lookovima. Da, reći ćete da treba
sada da biramo hladne tonove, ali nama se čini kao bolja opcija isprobavanje toplih
tonova, pogotovo za basic lookove, što je svojevrsna „lagana tranzicija” iz vrućeg u
hladniji period godine.
Priredila: Nadežda Jokić

Back to work

Da li ste i vi od onih koji se sa godišnjeg odmora stižu umorni i pomalo bezvoljni? Teško vam je da se vratite na kolosek rutine? Pitate se šta da učinite da se lakše fokusirate na nove zadatke pred vama… i mi smo se pitali. A usput smo istražili i kako da ovladamo situacijom da nam se sledeći put po povratku u realnost ne desi isto.
Piše: Jelena Belimarković

Sačuvajte plodnost

Kako prosečna starost začeća nastavlja da raste, a sve većem broju žena i muškaraca je potrebna medicinska pomoć za dobijanje željenog potomstva, pogledajmo šta već u tridesetim možete uraditi – kako biste povećali svoju plodnost.
Priredila: Lidija Ćulibrk

Kako promeniti prošlost

Smisao svog života možemo doživeti i kao nastojanje da se odupremo prošlosti koja želi da nas odredi, te da, štaviše, svojim samorazvojem mi definišemo tu prošlost, odnosno informacije u svom porodičnom stablu – kako za sebe, tako i za one koji dolaze posle nas.
Priredila: Lidija Ćulibrk

Mama i tata… se vraćaju brzo

Sezona letovanja je iza nas, ali ko kaže da nam je dosta putovanja? Međutim, oni koji imaju malu decu, požele i da otputuju na nekoliko dana sami – kao nekad dok nisu bili roditelji. Da li je to u redu, da li će roditelji detetu nedostajati, da li je griža savesti neminovna? Ili je pak bolje spakovati i decu pa sa njima obilaziti evropske ili čak egzotične turističke destinacije?
Razgovarala: Brankica Treskavica