18 načina da nosite leopard print ove jeseni!

by | septembar 20, 2024
leopard print

Dobra vest za sve koji vole animal print: leopard dezen je zaista velika stvar jeseni 2024! Evo kako nositi leopard print ove jeseni i uklopiti ga u svoj stil

Ako ste bacili pogled na Njujoršku nedelju mode jasno vam je – animal print se vratio i to svom snagom. Životinjski čopor u ovoj modnoj sezoni predvodi leopard – njegove tačke možemo videti svuda: od naočara i kaiševa, preko ešarpi i cipela, do mantila i suknji. Ono što je novina u svetu animal dezena jeste to što ih sada nosimo krajnje neupadljivo: kao da su samo još jedan neutralni komad odeće. Kako je to uopšte moguće?

Kako nositi leopard šare jeseni 2024?

Ovaj je dezen razigran, seksi i šokantno neutralan. To može da zahvali paleti boja  koju u sebi sadrži: duvan žuta, bela i crna. Odlično se naslanjaju na trendovsku nude paletu i zemljane tonove koje preferimamo ove jeseni.
Kejti Holms je ovaj print učinila ležernim kada je uparila kardigan sa leopardovim printom sa trenerkom, Ešli Grem i Rijana su dokazale koliko je seksi haljina koja grli telo, a Hejli Biber koristi leopardove šare da dopuni svoj svakodnevni stil. Dakle, postoji način da ovaj dezen uvrstite u svoju garderobu. Ako ne znate odakle početi, evo ideja:

Članak se nastavlja posle reklama

18 načina da nosite leopard print ove jeseni

Mantili

O, da, mantili jakne u ovom dezenu su izrazito popularni. Odaju utisak luksuza a možete ih nadograditi svojim omiljenim visokim čizmama ili učiniti svakodnevnim ako ih nosite na patike. Nosite ga na basic kombinacije i nećete pogrešiti.


Maksi suknja

Suknja u leopardovom dezenu i maksi dužini zaista izgleda trendovski. Ta silueta koja oblikuje telo i leopard print savršeno se uklapaju u ženstveni stil. Lako se nose uz crne štikle, koliko i sa belom majicom i predimenzioniranim džemperom.



Članak se nastavlja posle reklama

Široke pantalone sa leopard printom

Pantalone širokih nogavica su obavezne u kapsuli za jesen 2024. Pravite svedene i jednostavne kombinacije sa basic majicama, rolkama ili džemperima. I ne zaboravite, odlično izgledaju uz denim komade!



Leopard print na aksesoarima

Ako niste spremni da se u potpunosti posvetite ovakvom izgledu, uzmite u obzir stil Hailey Bieber i odlučite se za malu leopard torbu. Ili ešarpu. Ili rajf. Ili detalj na patikama. To je suptilan pristup ovom trendu.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama
Guasor/gettyimages