Zašto Demi Mur nikada ne daje savete o roditeljstvu svojim ćerkama?

by | septembar 23, 2024
Demi Mur sa ćerkama

Znate li one dosadne i ničim izazvane savete o roditeljstvu kojima vas svi saleću kada postanete majka? E, pa, sa Demi Mur se ne morate plašiti ovoga. Ona zna bolje

Demi Mur je ponosna majka tri ćerke: Rumer, Slaut i Talule Vilis. Uz to je i ponosna baka jer Rumer ima sedamnaestogodišnju ćerku, Luetu. Njene ćerke i unuka mogu da se oslone na nju za svako pitanje, osim za jedno: Demi Mur nikada ne daje savete o roditeljstvu.

Kako je priznala u toku gostovanja u emisiji Dženifer Hadson, Demi Mur izbegava da daje bilo kakve savete o roditeljstvu svojoj ćerku Rumer. Izuzetak od ovog pravila pravi samo kada je ćerka direktno pita za savet. Kada ju je voditeljka Dženifer Hadson pitala zašto ne nudi mudar savet, kada je već prošla kroz sve uspone i padove majčinstva, Demi Mur je lakonski odgovorila da zna da postoje situacije u kojima je bolje ćutati.

Članak se nastavlja posle reklama

„Znate šta sam naučila? Nemojte davati savete ako vas niko ništa nije pitao“, rekla je Demi.

Demi Mur smatra da je Rumer divna majka

Uz to, napomenula je da je Rumer neverovatna mama i da je srećna kada joj dozvoli da sa njome podeli svoj majčinska iskustva.

„Pre svega, ona je divna majka i tako sam ponosna na nju. Ona je zaista neverovatna. I ako me pitaju, rado ću podeliti svoje iskustvo, snagu i nadu. Ali ako me ne pita, smatram da je bolje da držim jezik za zubima.” kaže holivudska glumica.

Članak se nastavlja posle reklama

Demi tvrdi da na taj način omogućavate svom detetu da samo uči o roditeljstvu i da razvija roditeljski stil koji mu najbolje odgovara. Kao roditelj, smatra ona, morate svojoj deci ukazati poverenje i dozvoliti im da sami grade svoj put.

„Čak i ako sam u pravu, a često jesam… to i dalje ne znači da ona greši. Samo da čini drugačije“ kaže Demi Mur.

Članak se nastavlja posle reklama

Mur je završila napomenom da kao roditelj oseća da nije najvažnije „spasiti“ svoju decu, već pustiti ih da rastu, čak i ako to znači da pravi greške.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Članak se nastavlja posle reklama
Jon Kopallof/GettyImages