Uz njih ćete biti primećene: 3 smele boje za kosu koje su u trendu

by | septembar 23, 2024
smele boje za kosu

Smele boje za kosu su opet u trendu za jesen i zimu 2024/2025. Ali, ne bilo koje jarke boje, već ove 3 nijanse

Vreme je da se osvrnemo na trendove boja kose koji će definisati sezonu jesen/zima 2024.
Crpeći inspiraciju iz bogatih boja jesenje palete prirode, ove ćemo sezone istraživati vibrantne bakarno-narandžaste tonove i višedimenzionalne crvene, a otkrićemo i neočekivanu privlačnost tamno ljubičaste. Ako želite da se istaknete, samo se okrenite jarkim bojama kose.

Smele boje za kosu u trendu za jesen i zimu 2024/2025:

Vibrantna bakar-narandžasta

Ova vibrantna varijacija kose boje bakra je jedan od glavnih trendova u hladnoj sezoni. Topli, bogati tonovi dočaravaju boje opadajućeg lišća i sezonskih začina. To ga čini savršenim izborom tokom prelaza letnja – jesenja – zimska sezona. Odlična je žene bledog tena jer mu dodaje toplinu i osvetljava ga. Dakle, ova boja ima podmlađujući efekat.
Njena svestranost je takođe privlačna – može biti smela i oštra, ako odaberete neku modernu frizuru poput wolfcut-a ili pixie-ja. A opet, može izgledati pitomije i smernije ako je uklopite u slojevitu poludugu kosu ili LOB.

Članak se nastavlja posle reklama

Bogata jesenja crvena

Bogati crveni tonovi su glavni trend za jesen/zimu 2025. Izaberite nijanse jesenjeg lišća, ali ih pomešajte sa jakom crvenom kako biste postigli dramatičniji izgled. Ove smele boje za kosu će verovatno biti veoma tražena od strane žena koje žele da osveže svoju staru riđu.

Ljubičasta kosa

Za one posebno smele, tu su živi ljubičasti tonovi. Oni će punu popularnost doživeti na zimu 2025. godine. Birajte ljubičaste koje sadrže magenta nijansu i ispiraju se kao toploj, svetloj crvenkastoj boji.
Ova boja omogućava da nosite buntovnu, smelu frizuru, ali da i dalje možete da se pojavljujete na strogim, oficijalnim događajima i da ne privlačite neželjenu pažnju. Bogati tonovi dragulja posebno su laskavi u hladnijim mesecima, dodajući toplinu i dubinu celokupnom izgledu.

Članak se nastavlja posle reklama

zamrznuti tonovi/gettyimagesplus