Koji nakit je u trendu za jesen 2024: Što masivnije, to bolje

by | septembar 25, 2024
Koji nakit je u trendu za jesen 2024: Što masivnije, to bolje

Ako vas interesuje koji nakit je u trendu za jesen 2024, odabrali smo za vas najatraktivnije komade sa kojima sigurno nećete proći nezapaženo. 

Za razliku od drugih aksesoara, nakit ima jedinstvenu moć da potpuno transformiše izgled ili da se neprimetno uklopi u vašu odeću. Modne revije za jesen-zimu 2024/25. dale su nam uvid u nakit koji će biti u trendu ove sezone. Iako je bio zastupljen i minimalistički dizajn, svu pažnju su privukli masivni komadi koje ćemo viđati svuda ove jeseni i zime. U nastavku ćete videti koji nakit je u modi za jesen 2024.

Koji nakit je u trendu za jesen 2024: Fantastični komadi koji privlače svu pažnju

Broševi su ponovo u modi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrea Hansen (@andreahansen92)

Članak se nastavlja posle reklama

Nikada ne potcenjujte moć broša. Sa njim ćete izgledati otmeno – i moderno. Na jesenjim modnim revijama videli smo mnogo broševa u obliku cveća, od delikatnih verzija Tory Burch i Miu Miu do velikih cvetova kod Marc Jacobsa. Brendon Maxwel dodao je svojim bluzama amorfne zlatne i srebrne igle za kragnu, bliske rođake brošu. I time uneo sjaj u inače prigušenu kolekciju. I to je lepota broša: ima sposobnost da doda sjaj i šarm mekom i tihom autfitu.

Moderni čokeri

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATYA ACKERMANN (@katyackermann)

Ove sezone videli smo mnogo verzija čokera, koji u stavri nikada nije potpuno izašao iz mode. U zavisnosti od vašeg ličnog stila, možete pronaći modele koji vam najviše odgovaraju.  Hermes je predstavio ogrlicu od meke kože sa malim komadom cevi u sredini, dok je Chanel zadrža klasični oblik sa isprepletenim zlatnim prstenovima.

Članak se nastavlja posle reklama

Masivne ogrlice

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chloé (@chloe)

Privesci za torbe ponovo su se pojavili kao način da personalizujemo torbe i pokažemo naš lični stil. Trend se prelio i na nakit. Balmain i Chloé uzeli su svakodnevne klasične komade i pretvorili ih u minijaturne predmete za ukrašavanje ogrlica i minđuša. Dakle, ove jeseni u modi du masivne ogrlice sa neobičnim privescima.

Članak se nastavlja posle reklama

Ove jeseni nosićemo voćkice

Čini se da su motivi hrane zastupljeni svuda, a jesenji nakit nije izuzetak. Mnoge kolekcije su imale divne džinovske voćne čari, pa čak i rogove izobilja. Balmain je odao počast bordo korenima brenda komadima u obliku grožđa, jagoda i školjki puževa. Chloé je predstavio suptilne mesingane priveske u obliku ananasa i banana koju su krasili ogrlicu, dok je Tory Burch kreirala minđuše u obliku korpe za voće.

Članak se nastavlja posle reklama

Upadljive narukvice

Ostavite po strani sitni, delikatni nakit. Vreme je da neuglađeni i smeli prstenovi i narukvice stupe na scenu. Birajte upadljive, masivne komade nesvakidašnjih oblika i dizajna.

Članak se nastavlja posle reklama
Frazer Harrison/ Getty Images Entertainment