Holivudske ljubavnice: 3 glumice koje su izlazile sa oženjenim muškarcima

by | septembar 26, 2024
Holivudske ljubavnice: 3 glumice koje su izlazile sa oženjenim muškarcima

Među najpoznatije holivudske ljubavnice, nalaze se mnogima omiljene, prelepe glumice. A do čega je to dovelo, saznaćete u ovom članku. 

Ljubavne priče u Holivudu nisu uvek izgrađene od nule. Mnogo je primera da su žene ulazile u veze bez obzira nato da li su njihovi izabranici bili u zakonskom braku ili ne. A do čega su  neke od tih afera dovele saznaćete u nastavku.

Najpoznatije holivudske ljubavnice

Lili Džejms i Dominik Vest

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Članak se nastavlja posle reklama

Skandal oko afere Lili Džejms i Dominika Vesta porastao je prošle jeseni. Glumci su se upoznali na setu mini-serije „Tražim ljubav“. Nešto kasnije, na internetu su se pojavile fotografije koje prikazuju zaljubljeni par kako se opušta u Rimu, šeta, večera i izlazi na sastanke. Lili Džejms nije komentarisala vezu. Neko vreme je minimizirala komunikaciju sa novinarima i rekla da još nije spremna za otvoren i javni razgovor, ali ima šta da kaže.

Dominik Vest i njegova supruga Ketrin Ficdžerald u braku su 10 godina, imaju četvoro dece, a mnogi su par smatrali primerom jake i složne porodice. Ketrinina reakcija iznenadila je mnoge: saznavši za neverstvo svog muža preko interneta, nije napravila skandal. Naprotiv, sa suprugom izašla pred paparace. Usledio je poljubac, izjava da su i dalje zajedno i da je njihov „brak snažan i pun ljubavi“.

Vest je uputio javno izvinjenje svojoj supruzi, ali je napomenuo da imaju posla u vezi. Ali ultimatum je ipak usledio: njen muž ni u kom slučaju ne bi trebalo da vidi Lili Džejms. On je pristao na ovaj uslov i nisu se pojavile dodatne informacije o ovoj vezi.

Članak se nastavlja posle reklama

Sijena Miler i Džud Lo

Ljubavna priča Sijene Miler i Džud Loa već duže vreme privlači pažnju. Sve je počelo 2003. godine: tada je Sijena Miler upoznala zvezdu koja je već osvojila srca mnogih fanova. U to vreme Džud Lo je bio u braku sa Sejdi Frost sa kojom ima troje dece.

Članak se nastavlja posle reklama

Čak i tada, glasine o glumčevoj neozbiljnosti kružile su širom Britanije, a u tabloidima su ga često opisivali „ljubavnik“ i „izdajnik“. Zbog njegove afere sa Sijenom, njegova supruga Sejdi podnela je zahtev za razvod. Međutim, novi par se suočio sa starim problemima.

Nakon što su Miler i Džud počeli zvanično da se zabavljaju, glumac je uhvaćen u prevari. Prevario je Sijenu sa dadiljom svoje dece. Svađe su postale sastavni deo života glumačkog para, a nakon nekoliko razdvajanja i obnavljanja veza, par je konačno raskinuo 2011. godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Džulija Roberts i Deni Moder

Godine 2000. par se upoznao na snimanju filma Meksikanac. Deni je bio oženjen, a oko ljubavnog trougla počeo je da se rasplamsava skandal. Moderova žena je izjavila da neće dati muža „lepotici“, a Roberts je želela da joj plati odštetu za brakorazvodni postupak i bila je spreman da se bori za svog izabranika. Malo ljudi je podržalo par, posebno su bili nezadovoljni Moderovi roditelji, ali ni mišljenje drugih ni zli jezici nisu sprečili početak jake veze. Džulija i Deni su i dalje srećni zajedno i imaju troje dece.

Članak se nastavlja posle reklama
Andreas Rentz, Dimitrios Kambouris, Ilya S. Savenok/ Getty Images Entertainment