Koje obrve će biti u trendu 2025: Možete već sad da ih oblikujete

by | septembar 26, 2024
Koje obrve će biti u trendu 2025: Možete već sad da ih oblikujete

Ništa ne izaziva toliko pažnje koliko obrve. Ako pratite trendove, verovatno vas zanima koje obrve će biti u trendu 2025. 

Nijedna šminka nije kompletna bez savršeno uređenih obrva. Bez obzira na to da li volite laminirane obrve ili stručno oblikovane mikro obrve iz 90-ih, uvek ima prostora za eksperimentisanje i isprobavanje novih stvari, naročito kada su obrve u pitanju.

Trenutni trendovi su značajno odstupanje od ultra izvajanih, Instagram obrva u poslednjih nekoliko godina. Trenutno se stavlja akcenat na poboljšanje prirodnih obrva, a ne na pokušajima da postignu ideal koji odgovara svima.

Članak se nastavlja posle reklama

Koje obrve će biti u trendu 2025: Šta biraju zvezde

Pune i prirodne

Vidimo ogroman pomak ka prihvatanju prirodnih tekstura obrva. Žene puštaju svoje prirodne obrve da slobodno rastu i slave svoju jedinstvenost. Ako želite da ipak malo stilizujete svoje obrve, uvek možete da počupate dlake koje štrče ili da ih malo skratite makazama za obrve.

Tanke i izvajane

Članak se nastavlja posle reklama

Prema trendovima na modnim pistama i crvenom tepihu, tanke obrve se ponovo vraćaju u modu. Da biste postigli izgled, počnite sa čistom, suvom četkicom i četkajte nagore i napolje, a zatim popunite obrve svojom omiljenom olovkom laganim potezima. Ali obavezno ispunite obrve u istom pravcu kao i prirodne dlačice da biste postigli taj mikro izvajani izgled.

Paperjaste obrve

Članak se nastavlja posle reklama

Tražite mekšu ivicu? Paperjaste obrve su trend za vas. Kako vidimo pomak u lepoti ka poboljšanju prirodnih oblika obrva, ovaj difuzniji izgled će biti veoma popularan u 2025. Da biste oponašali stil, koristite gel za obrve da nežno podignete rep obrva nagore i držite dlačice na mestu.

Laminirane obrve

Članak se nastavlja posle reklama

Iako možda niste spremni da se posvetite potpunom tretmanu laminiranja, možete ponovo stvoriti taj elegantni izgled uz pomoć nekog gela. Da biste dobili taj uglađeni izgled, a da ne izgledate preterano, jednostavno nanesite omiljeni gel za obrve u suprotnom smeru od rasta dlaka, češljajući nagore napred i oblikujući rep. Spustite sve neposlušne dlačice i voila, imate vrhunske laminirane obrve!

Matt Winkelmeyer/ Getty Images Entertainment