Džulijen Mur nas ovom šik slojevitom frizurom vraća u devedesete

by | septembar 27, 2024
frizura Džulijen Mur

Džulijen Mur se pojavila na Nedelji mode u Milanu, a pažnju je prizvala njena šik frizura iz devedesetij, savršena za žene koje svojoj dugoj kosi žele da daju moderan štih

Kombinujući glatkoću kakvu ima ogledalo i meke slojeve koji uokviruju lice, najnovija frizura Džulijen Mur (Julianne Moore) je savršena inspiraciju za  jesenje, suptilno, ali upečatljivo ažuriranje kose.

S obzirom na to koji su sve trendovi prisutni ove sezone u svetu kose, počev od laserskog boba, do zavesa šiški, možda se osećate kao da ste pod pritiskom da potpuno promenite svoj izgled. Ako drastične promene jednostavno nisu vaša stvar, onda je suptilno ažuriranje u stilu Džulijen Mur savršena opcija. Nekoliko slojeva koji dodaju volumen i teksturu, a u stilu trenutno aktuelnoh devedesetih – čine da vaša frizura postane uglađena, u onom „šik, bez napora“ maniru.

Članak se nastavlja posle reklama

Zašto je suptilna slojevita frizura Džulijen Mur odlično rešenje za jesen?

Na modnoj reviji Bottega Veneta 21. septembra u Milanu, Džulijana Mur  se pojavila u šik smeđem kožnom odelu, sa krupnim zlatnim minđušama. Ipak, akcenat je nosila ultrasjajna kosa i razdeljak na sredini.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@halleybrisker)


Njena kosa delo je frizerke Halej Brisker i odmah je svima zapala za oko, pre svega svom blistavom sjaju. Sjajna kosa je dominantan cilj u svetu lepote već neko vreme. Ali, za žene koje primećuju prve znakove starenja značajan je i sam tip šišanja: prednji pramenovi su meko uokvirili njeno lice i vrat.

Ova slojevita frizura iz devedesetih postepeno se vraća u mejnstrim, sa dobrim razlogom. Kao što vidimo, ona donosi kosi lakoću i pokret bez napora, koji je tako priželjkujemo.

Članak se nastavlja posle reklama

Vittorio Zunino Celloto/GettyImages