Sve o nedelji mode u Parizu 2025. na Marie Claire Srbija

by | septembar 27, 2024
Nedelja mode u Parizu 2025

Nedelja mode u Parizu 2025. je tema o kojoj svi bruje, a na portalu Marie Claire Srbija možete saznati sve o njoj.

Nedelja mode u Parizu 2025. svakako privlači pažnju. Najveće modne kuće poput Diora, Saint Laurenta, Lei Lou predstavili su svoje kolekcije i oduševili javnosti. Trendovi visoke mode su već postavljeni za narednu godine, a to je svakako ono što nas najviše interesuje.

Portal Marie Claire Serbia vam predstavlja svet mode na pravi način. On vam takođe pruža novosti iz sveta poznatih i pruža primere jakih i inspirativnih žena. Osim toga, na portalu možete pronaći i vesti iz sveta kulture kao i savete kako da brinete o sebi i svojoj karijeri, fizički i mentalno.

Nedelja mode u Parizu 2025. na Marie Claire Srbija

Inspirisana streljaštvom, Maria Grazia Chiuri kreirala je ravnotežu između mita i stvarnosti za novu Dior kolekciju proleće/leto naredne godine 2025. Modeli su svakako jedinstveni i savršeni za one koji vole ovu sportsku disciplinu. Pogledajte o kakvoj Dior kolekciji je reč.

Nedelja mode u Parizu: Snažni utisak Dior kolekcije

 

Bela Hadid se vratila u Pariz za Saint Laurent

Nakon pauze koju je napravila za lečenje, Bela Hadid se vratila na pistu. Nedelja mode u Parizu je upravo postala još spektakularnija.Manekenka se pojavila na reviji Saint Laurent za kolekciju proleće/leto. koja je bila ujedno i njena prva za brend. Hodajući na pozlaćenoj modnoj pisti, nosila je oversized žensko odelo.

Nedelja mode u Parizu 2025
Nedelja mode u Parizu 2025

Aleksandra Dojčinović oduševila Pariz: Lei Lou kolekcija 2025.

Nedelja mode u Parizu će ostati upamćena po još jednoj spektakularnoj reviji koju je održala Aleksandra Dojčinović, renomirana dizajnerka iz Hrvatske i vlasnica brenda Lei Lou. Na jednoj od najprestižnijih lokacija, ispod mosta Pont Alexandre III, ispisana je nova stranica istorije mode. Revija ne samo da donosi novu viziju, već i postavlja standarde za regionalne dizajnere koji se sve više probijaju na svetskoj sceni.

©Launchmetrics/spotlight,Marc Piasecki / Getty Images, Francois Durand/Stringer/GettyImagesEntertainment