Mesečni horoskop za oktobar 2024: Radite na sebi

by | septembar 28, 2024
Mesečni horoskop za oktobar 2024

Mesečni horoskop za oktobar 2024. sprema nam fokusiranje na odnose među nama. Pomračenje na početku meseca će obeležiti skoro ceo oktobar.

Sezona Vage je obično orijentisana na odnose , ali ovoga puta će to biti mnogo izraženije, počevši od moćnog pomračenja Sunca u Vagi 2. oktobra. Ovo pomračenje će biti u konjukciji sa Lilit, pa će istaći feminističku snagu. Ovo će nam dati veliku dozu energije i biće intenzivan poziv za buđenje. Sledeće nedelje u sredu, 9. okrobra, Jupiter će krenuti retrogradno, a dva dana kasnije, Pluton će započeti direktno kretanje u Jarcu.  Pun Mesec u Ovnu će biti 17. oktobra, a sezona Škorpije će započeti 22. oktobra.

Mesečni horoskop za oktobar 2024.

Ovan

Pomračenje mladog Meseca u Vagi je odlučujuće resetovanje koje bi moglo da ostavi traga na vas. Privući ćete nove ljude u život koji bi mogli da imaju značajnu ulogu u vašem ličnom rastu. Sve dok ne dozvolite da ego stane na put i da se krećete otvorenog srca, ove posebne veze bi mogle da vam posebno prijaju. Ubrzo nakon punog Meseca u vašem znaku, oslobodiće se rezervoar vaše unutrašnje moći.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Sa svim ličnim reinvencijama koje ste uradili prošlog meseca, konačno ćete moći da se osećate sigurnije u tome da znate šta želite i gde želite da idete. Fokusiraćete se na zarađivanje novca na načine koji se osećaju kreativno i podmlađujuće, a ne samo na plaćanje računa. Osim toga, u drugoj polovini meseca biste mogli osetiti malo više duhovitosti i pikantnosti u vašim vezama, vraćajući duh u dugoročna partnerstva.

Mesečni horoskop za oktobar 2024: Blizanci

Da li znate kakvog partnera tražite na polju ljubavi? Pomračenje će uneti svežu energiju, pa ćete možda smoći hrabrosti za razgovor sa simpatijom. Retrogradni Jupiter bi mogao da vas odvede na putanju otkrivanja kako vaš um želi da se prošiti i koje su stare teorije i verovanja spremne za ponovo rađanje.

Rak

Veze su super dozirane intimnošću, a vaša potraga za domom vas može odvesti u novi mistični poduhvat. Novi prijatelji bi u trenu mogli postati porodica, priče o precima će se same pričati, a vaš koncept doma će biti u potpunosti redefinisan. Važno je da se dobro osećate u svojoj koži i onda ćete se dobro osećati bilo gde. Ako ste naporno radili da unapredite karijeru, obratite pažnju na pun Mesec koji će vam osvetliti put.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Oktobar će za vas i biti poslednja tura čišćenja vaših radnih navika i znaćete šta znači posvetiti više vremena sporijem i namernijem životu. Pročišćavanje je najbolji način da se osećate otelotvoreno i jasnog uma, pa ćete biti spremni za nove izazove. Kad započne sezona Škorpije, bićete spremni da uložite svoju dragocenu ljubav u nekolicinu odabranih, započinjući seriju isceljenja koja otvara srce.

Devica

Prošlog meseca ste možda bili u beskrajnoj petlji egzistencijalnog ispitivanja, ali sada možete da prozrete iluzije i da se vratite u svoju ulogu arhitetke. Sa retrogradnim Jupiterom, imaćete prilike da dobijete mnogo spoljnih povratnih informacija o tome kako svet prima vaše talente i možda čak odražavaju talente za koji niste mislili da ih imate. Jedini zadatak je da sve prihvatite sa radoznalošću.

Članak se nastavlja posle reklama

Mesečni horoskop za oktobar 2024: Vaga

Poslednje pomračenje u godini će biti u vašem horoskopskom znaku. Pošto vam je pomračenje punog Meseca u Vagi možda dalo neke povratne informacije o tome ko kažete da ste i koju izjavu želite da date svetu. Ovo vam može pomoći da povratite perspektivu o sebi kako biste mogli da kanališete ovo obnovljeno samopouzdanje u svoj život, svoje najdublje želje i svoje najluđe snove.

Škorpija

Razmislite o tome kako želite da se osećate. Nikada nije bilo jasnije da li želite da živite život po sopstvenim uslovima, ali uskoro ćete videti kako svet brzo odgovara na vaše ponašanje. Pomračenje mladog Meseca će vam pomoći da zatvorite stara poglavlja u prošlosti, tako da zaista možete da manifestujete šta je tačno vaša vizija budućnosti, a da se ne osećate opterećeni pokušajem da stavite tačku na neke priče.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Napuštajući korporativni žargon i dopustiti sebi da budete svoji, moglo bi biti rešenja za dobijanje novih klijenata i ugovora. Samo se uverite da se razumete i da govorite istim jezikom. U drugoj polovini meseca, imaćete potencijalne nove šanse za pitovanje i kreativno podmlađivanje. Oslonite se na sreću i verujte u sebe, Strelčevi.

Jarac

Pomračenje će biti ogroman trenutak za resetovanje vaših želja u karijeri gde želite da budete i kako želite da dizajnirate novu ulogu. Svi stari snovi bi vam sada mogli izgledati ustajalo i zastarelo, pa dozvolite sebi i svojoj mašti da eksperimentišete. Ako počnete da mislite kako da idete dalje, to će vam dati novu fantastičnu viziju.

Članak se nastavlja posle reklama

Mesečni horoskop za oktobar 2024: Vodolija

Dani su sve kraći, a oštar vazduh će signalizirati vreme za razmišljanje. Oslobodite se da biste izgradili održive i plodne strukture i temelje u svom životu. Sezona Škorpije će vam pomoći da budete još dublji i iskreniji, otključavajući nove nivoe moći i poštovanja koji vam mogu pomoći da prođete kroz bilo koju prepreku ili izazov koji vas usporava. Sa punim mesecom vaše sposobnosti će se povećati i važno je da strateško razmišljate oe tome kako da osvojite sledeće ambicije.

Ribe

Oktobar će biti poziv za vas da izađete iz mreže i neodoljivo se izgubite u svojim fascinacijama, intimno se povežete i podelite tajne koje će samo nekoliko duša ikada znati. Pomračenje mladog meseca će biti vaša zlatna karta da dobijete odgovore na važna pitanja. Napišite neku simpatičnu poruku osobama koje vam znače. Ovi značajni gestovi se računaju mnogo više od veličanstvenih prikaza naklonosti.

Photodjo/GettyImagesPlus