Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Šta nas očekuje na romantičnom planu?

by | septembar 28, 2024
Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra

Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra donosi veoma uzbudljivu nedelju u kojoj će vikend biti ključan. Imajte strpljenja i volje za romantiku.

Sreda i četvrtak će biti posebno kritični za sve znake ove nedelje jer će biti pomračenje Sunca 2. oktobra. Sa druge strane, vikend će vam doneti ili nešto divno ili će biti vreme za diskusije i iznošenje istina na videlo. Zavisi od vas.

Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra

Ovan

Ove nedelje će Ovnove očekivati važan trenutak u njihovom ličnom životu. U sredu i četvrtak povećaće se verovatnoća nezaboravnog razgovora sa voljenom osobom u kome će se dotaći sudbonosni detalji situacije i izgovoriti reči kritične po svom značenju.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Bikovi bi trebalo da pokušaju da imaju savršen romantični vikend ove nedelje. Ako je malo pre toga vođen razgovor, izrazite želje i biće potpisani neki sporazumi i vredi da ih tačno poštujete. Oni koji su sami će za vikend imati priliku da sklope prijatna lična poznanstva.

Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Blizanci

U ljubavnim pričama, za vas će nedelja biti posebno važna. Postoji umereno velika verovatnoća važnih vesti ili situacije čija je istina sazrela u jednom obrascu ponašanja. Uprkos mogućnosti nošenja emocija, razgovor ima dobar efekat, ali je važno da bude iskreno.

Rak

Sredinom nedelje, Rakovi bi mogli da dožive stres ili krizu. Oni mogu biti podvrgnuti kritici, neslaganju sa voljenom osobom ili neprijatnim komentarima treće osobe koja posmatra njihovu romansu. Ako nisu osetljivi ili preterano reaguju, harmonija odnosa će se održati i sve će proći u najboljem redu tokom vikenda.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Ove nedelje Lavovi dobijaju zanimljivu poruku ili veliku vest ili će samo objaviti nešto što neće proći nezapaženo. Ovo je posebno verovatno u sredu i četvrtak. Prilikom demonstriranja surove istine, vredi razmotriti način na koji ćete to uraditi.

Devica

Sredina ove nedelje za zaljubljene će biti obeležena značajnim razgovorom ili susretom. I same Device će pokušati da ostanu diplomatski nastrojene, ali će uspeti da ubede jedni druge da budu oštri i hladnokrvni. Tokom vikenda, sudbina će vam dati priliku da zaboravite pritužbe i vratite odnose na prethodni kolosek.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Vaga

Vage bi trebalo da budu pažljivije prilikom komunikacije sa voljenima, naročito ako to bude u sredu ili četvrtak. Biće teško obuzdati emocije i ne izraziti sarkastičnim tonom sve što ključa, ali vredi zapamtiti da odgovor može biti oštar i emotivan.

Škorpija

Škorpije koje su u paru ne bi trebalo da paniče i očajavaju ako sredinom nedelje saznaju nešto neprijatno i izgube unutrašnju ravnotežu. Zvezde će vam dati nadu da će ovog vikenda sve krenuti na bolje i vratiti se u normalu. Sudbina će vam pomoći da sačuvate svoja osećanja, steknete zadovoljstvo i nađete utehu.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelčevima će ova nedelje pružiti priliku da nauče nešto vredno za dalji razvoj njihove romanse. Ovo bi mogla biti informacije o nekadašnjoj strasti, nepristrasni, ali korisni saveti, neočekivani susret. Radnim danima se dešava mnogo zabavnih stvari, ali za vikend može doći do odložene emocionalne reakcije na događaje.

Jarac

Sreda i četvrtak će biti veoma kritični dani i postoji veliki rizik od svađa i emotivnih kriza. Zato budite pažljivi ako imate sastanke. Ako ste pod stresom, vikend će vam dati priliku da obnovite odnose ili uspostavite ravnotežu na svojoj duši. Ali je moguće da ćete morati da se ponovo sastavljate deo po deo.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Vodolija

Vodolijama se savetuje da sa voljenom osobom blagovremeno razgovaraju o svim aktuelnim pitanjima vezanim za odnose, posebno u uslovima sredine. Vikend umesto perioda harmonije i rizika, može da donese neprijatno iznenađenje, pa bi čak i detalji mogli pokvariti raspoloženje.

Ribe

Ribe bi trebalo da se unapred pripreme za romantičan vikend. Jedan od uslova za njihov uspeh je da ne dozvole da izgube raspoloženje prethodnog dana. Komentare i savete sa strane je bolje ne slušati. Ako dođe do svađe sa partnerom, preporučljivo je odmah rešiti problem, ne ostavljajući diskusiju za vikend.

boggy22/GettyImagesPlus