Lična iskustva žena sa vama deli Marie Claire Srbija: One imaju nešto važno da kažu

by | septembar 30, 2024
lična iskustva žena

Lična iskustva žena su veoma ohrabrujuća i pomažu u razumevanju situacije u kojoj se nalazimo. Ovo takođe pruža osećaj zajedništva da nismo same.

Kada naiđemo na neki problem, skoro uvek nas interesuje da li se neko susretao sa tim ranije i naravno, kako su uspeli da to prevaziđu. Ovo je posebno važno kada je u pitanju zdravlje žena i fizičko i mentalno. Inspirativne i hrabre žene se ne boje da podele svoje iskustvo i time pruže savete drugima.

Na portalu Marie Claire Srbija možete pronaći primere žena koje se bore za ženska prava, prihvataju svoje telo i savetuju druge da zavole sebe. Pored toga, na portalu se nalaze i razni odgovori po pitanju mentalnog zdravlja, kao i to kako da prevaziđete određene prepreke i na poslovnom planu kao što su seksizam i saveti za uspešnu karijeru.

Lična iskustva žena na Marie Claire Srbija

Ispovest: Kako je moje turbulentno detinjstvo dovelo do opsesije wellness-om kad sam postala majka

Chelsea Bieker otkriva kako je pronašla sigurnost u velnesu tokom izazovnog perioda života. „U godini nakon što sam odvikla svoje prvo dete od dojenja, posetila sam naturopatu, internistu, akupunkturistu, terapeuta za masažu, iscelitelja energijom, terapeuta za razgovore i, najiskrenije, mog lokalnog stručnjaka za karlično dno, koji je samoprozvan „ vaginalni šaptač” za energično joni čitanje“

Ispovest: Kako je moje turbulentno detinjstvo dovelo do opsesije wellness-om kad sam postala majka

 

Lična iskustva žena: Dijagnoza sindroma policističnih jajnika je učinilo da se osećam usamljenom

Eva je bila 18 godina kada je saznala za svoju dijagnozu i sada je odlučila da podeli svoje iskustvo sa sindromom polističnih jajnika. Saznajući svoju dijagnozu, Evi je ponuđeno rešenje da ponovo uzme kontraceptivnu pilulu što nije želela. Mlada žena je odlučila da pronađe alternativna rešenja kako bi ublažila svoj bol.

Lična iskustva žena
lična iskustva žena

Šta ako žena ne želi da bude majka: Primer pozitivnog iskustva

Uvek se pretpostavlja da žena želi da ima decu. Međutim, šta ako žena ne želi da bude majka? Lična iskustva žena, a naročito jedne Mjuriel pokazuje nam mnogo toga. U Mjurijelinom životu prolazile su decenije koje nisu ispunjene decom, ali su podjednako ispunjene srećom. Sa svojih 55 godina, ona se uopšte ne kaje i ne žali za odlukama koje je donela.

PeopleImages/GettyImagesPlus, VectorMine/gettyimages, Photoboyko/GettyImagesPlus, Prostock-Studio/GettyImagesPlus