Pomračenje Sunca u oktobru 2024: Šta donosi vašem horoskopskom znaku?

by | septembar 30, 2024
pomračenje Sunca u oktobru 2024

Pomračenje Sunca u oktobru 2024. svima nam donosi novi početak. Evo za kakve promene treba vi da se pripremite

Pomračenje Sunca očekuje nas za samo dva dana, 2. oktobra 2024. Još se nisu smirile emocije koje je na površinu izvuklu pomračenje Meseca 17. septembra, a čekaju nas novi prevrati. Kakvi?

Šta je prstenasto pomračenje Sunca?

Prema NASA-i, prstenasto pomračenje Sunca se dešava „kada mesec prođe između Sunca i Zemlje dok se nalazi na najdaljoj tački u odnosu na Zemlju“. Pošto će Mesec biti udaljeniji od Zemlje nego što je obično, izgledaće manje od Sunca, pa ga neće potpuno prekriti tokom pomračenja. Rezultat će biti spektakularan „vatreni prsten“ na nebu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kakvu nam energiju donosi pomračenje Sunca u oktobru 2024?

Koju energiju možete očekivati za prstenasto pomračenje Sunca? Ovo je poslednje pomračenje u jesenjoj sezoni, sezoni Vage i događa se na osi Ovan-Vaga. Pošto je pomračenje Sunca u konjunkciji sa Merkurom, to će nam omogućiti da pronađemo moćnu ravnotežu između našeg uma i emocija i doneće nam veliki broj aktivnosti i ličnih i profesionalnih.

Nezgodna strana ovog pomračenja je što nam donosi i energiju Marsa zbog koje možemo postati impulsivni i svojeglavi. Ako uspemo da držimo emocije pod kontrolom, čekaju nas lepe vesti.

Šta pomračenje Sunca u oktobru 2024. donosi vašem horoskopskom znaku?

Ovan

Prstenasta energija pomračenja Sunca će staviti fokus na vaše odnose, Ovnovi! Pred vama je nova era u vašim vezama, koja bi mogla da vas do vede do prekretnica kao što su useljenje, veridba ili venčanje.
Ako ste slobodni, ovo bi mogao biti trenutak da upoznate svoju srodnu dušu ( sada ili u narednim mesecima ) ili biste mogli da budete „preusmereni na nekog boljeg“ ako ste skoro raskinuli.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Vreme je za novi početak, Bikovi! Pomračenje Sunca u oktobru 2024.  otvara novi list kada je u pitanju vaše zdravlje, produktivnost i zaposlenje. Na poslu možete započeti novu rutinu ili projekat ili ćete biti „podstaknuti da pronađete bolje mesto koje vas više ceni. Ovo vreme je takođe savršeno da se bavite novim fizičkim aktivnostima: fitnes, dijeta ili plan vežbanja.

Blizanci

Ljubav je možda u vazduhu za vas, Blizanci. Pomračenje Sunca vama donosi potres strasti i razgranava vam polje romantike, prave ljubavi, hobija, plodnosti ili kreativnosti. Za singl Blizance, ova energija bi mogla da donese novu vezu, sa srodnom dušom, a za one u posvećenim vezama, moguće je proširenje porodice.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Rakovi, pomračenje će doneti vesti vezano za vaš domaći život, dom i porodicu. Ovo vreme može doneti „dašak svežeg vazduha koji bi vas mogao naterati da se pomerite, da renovirate, premestite ili preuredite prostor. Isto tako pomračenje Sunca bi moglo biti vreme kada vas porodica kontaktira i traži vam pomoć.

Lav

Lavovi, ova sezona pomračenja doneće „navalu novih ideja i aktivnosti“. Pomračenje Sunca u oktobru 2024. podstaći  će vašu komunikaciju i intelekt, pa sada možete pokrenuti značajnu inicijativu. Takođe, za Lavove je ovo odlično vreme da odu iz grada, posetite obližnje destinacije ili čak odlučite da je vreme da se povežete sa bratom ili sestrom.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Device, dolazi do velikih promena u vašim finansijama! Možda ćete početi da zarađujete više  zbog povišice, ponuda sa strane ili novog posla. Ukoliko ste već neko vreme nezadovoljni svojim prihodima, vreme je da se presaberete i pogledate oko sebe, možda ste u prilici da nađete darežljivijeg poslodavca.

Vaga

Vage, ući ćete u novu eru u svom životu tokom pomračenja Sunca u oktobru 2024. Iznenadni novi počeci i prilike lebdeće pred vama. Budite hrabri i prihvatite ih. Ovo je jedna od najvažnijih tačaka u vašem životu, pa budite jasni šta želite i  otvorite sledeće poglavlje u svojoj sudbini.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Ovo je vreme da se opustite, Škorpije. U ovom periodu osećaćete potrebu da se odmorite i napunite baterije. Savršeno je vreme da se povežete sa terapeutom, savetnikom ili specijalistom koji će vam dati savet kako da pojednostavite svoj život i budete srećniji i efikasniji.

Strelac

Ovo je vreme za slavlje, Strelčevi! Očekuje vas veličanstven početak, a ovo pomračenje bi moglo da tključa vrata jedne od nada i snova vašeg srca. Istovremeno, otvoriće se mogućnosti da proširite svoju mrežu, pridružite se zajednicama koje vas vole i podržavaju ili ćete steći novog prijatelja.

Jarac

Jarčevi, ulazite u novu fazu u karijeri! Pomračenje Sunca u oktobru 2024.  otvoriće vrata u vezi sa vašom karijerom, ambicijama i javnim priznanjem. Može se manifestovati velika prilika da napredujete na lestvici, posebno u vidu nagrade, unapređenja, ponude za novi posao ili publiciteta .

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Vodolije, ovo pomračenje Sunca je vreme da prigrlite novi početak i nove horizonte. Vreme je da izađete iz zone udobnosti i vidite šta se još nalazi tamo. Možda krenete na dugo putovanje ili se čak odlučite na preseljenje. Nekim Vodolijama može biti potrebno ovo vreme da se vrate u školu, a ako ste uključeni u medije, izdavaštvo ili međunarodni biznis, nešto novo vas čeka.

Ribe

Ribe, ovo pomračenje Sunca će doneti novi početak u pogledu toga kako delite, dajete i primate. Ako ste na stabilnom terenu, verovatno ćete sa partnerom razgovarati o produbljivanju vašeg odnosa. Osećaćete magnetnu privlačnost.

Pitris/gettyimagesplus