Antilop čizme su ovosezonski must have za sve žene od stila

by | septembar 30, 2024
antilop čizme

Pre nego što se nađemo u dubinama zime, gde se prognoze kreću isljučivo na relaciji kiša, susnežica i sneg, jesen je pravo vreme da prigrlimo antilop čizme!

Manje otporne od svojih kožnih pandana, čizme od antilopa se uvek vraćaju između leta i jeseni, ali 2024. godine one postaju gotovo neizostavan komad u svakoj jesenjoj kapsuli. Mogu da se slažu i sa ležernim i sa luksuznim izgledom, nude bogatu teksturu i osećaj prijatnosti. Pritom, nose u sebi boemski šik koji nam se uz zaglušujuću buku vratio prošlog leta (na našu ogromnu radost).

Sa čime nositi antilop čizme u modi jeseni 2024?

Malo je obuće koja tako dobro odgovara jesenjoj sezoni kao čizme od antilopa. U sezoni jesen i zima 2024/2025. biraćemo retro modele, niske potpetice i one sa kaubojskim prizvukom. Uz farmerke i dugi džemper, odlično izgleda par gležnjača od prevrnute kože, bilo ravnih ili visokihj. Ukoliko želite profesionalni izgled, uparite svoje antilop čizme sa midi haljinom, dok ćete za noćni izlazak birate visoke čizme do kolena i kombinovati ih sa mini suknjama i haljinama. Ovakve čizme odličan su izbor čak i za svečanosti, kada se mogu uklapati sa romantičnim ili haljinama od trikotaže.

Članak se nastavlja posle reklama

Najlepši modeli čizama od antilopa za jesen 2024.

Široke čizme preko kolena, pa čak i one koje sežu do bedra, animal print (tačnije: leopard tačkice), rese,  nabrane, boho inspirisane čizme – gotovo je nemoguće pogrešiti kada birate antilop. U nastavku pogledajte pet naših omiljenih modela.

Antilop čizme do kolena

Čizme u kaubojskom stilu

Članak se nastavlja posle reklama

Čizme preko kolena

Antilop gležnjače

Članak se nastavlja posle reklama

Čizme sa kitten petom

Jeremy Moeller/GettyImages