Zendaja očitala lekciju: Kako nositi balon suknje na jesen 2024?

by | oktobar 2, 2024
zendaja balon suknja

Stilska ikona generacije Z, Zendaja, pokazala je na Nedelji mode u Parizu kako se nosi trend koji će obeležiti sezonu: balon suknja. 

Glumica,  koju možemo nazvati i delom modne kraljevske porodice. stigla je u Luvr, u prvi red na reviju Louis Vuitton-a za proleće/leto 2025. Ona i njen stilista Lo Rouč stvorili su još jedan nezaboravan izgled, koristeći reference na neke davne periode koji su ponovo u trendu.

Balon suknja je planetarni trend

Kao i ostatak sveta, zvezda Euforije očigledno uživa u povratku balon suknje. Vratila je na scenu još jedan Y2K izgled u obimnoj, peščano-bež balon suknji, koju je uparila sa seksi crnim mrežastim čarapama i baršunastim crnim šiljatim štiklama. Njena suknja našla je odličan par u klasičnom smokingu sa dubokim V izrezom i dramatičnim belim reverima. Naramenice? Još jedan trend koji nam se vraća, ovoga puta iz osamdesetih, a Zendaja ga je potpuno prigrlila.

Sve je začinila sa nekoliko zlatnih prestenova, hrpom zlatnih narukvica i klasičnom pariskom šminkom sa tradicionalnim crvenim karminom.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo nije prvi put da je Zendajin izbor balon suknja. Prošlog meseca, u Njujorku, snimljena je dok je nosila super-puflastu mini haljinu koja je izgledala baš kao džinovski mehur. Koketno remek-delo, stiglo iz kolekcije francuske modne kuće Resort 2025. Zendajin look je bio sasvim jednostavan uz par par satenskih crnih potpetica i talasastom, zalizanom kosom.

Pascal La Segretain/GettyImages