Novi Lip Stylo iz Avona je moćan ruž, savršen za tvoj životni stil!

by | oktobar 3, 2024

ČITAJ MI SA USANA…

Lip Stylo iz Avon Power Stay kolekcije, moćan je ruž koji se savršeno uklapa u tvoj životni stil. Postojan i nežan, Lip Stylo sa tvojih usana poručuje da voliš da uživaš u svakom trenutku svog života i da se za to uživanje oslanjaš isključivo na sebe i svoj ženski instinkt.

Zar nije prelep osećaj kada sve konce držiš u svojim rukama? Kada umeš da kažeš čvrsto „NE“ stvarima koje ti ne prijaju i još čvršće „DA“ kada nešto želiš. Verovatno ti je trebalo dosta vremena, kao i grešaka na kojima si se kalila, da stigneš ovde gde si sada. Sigurno su te tvoje usne više od nekoliko puta „izdale“, te pristale na stvari koje si osećala da ne treba da radiš. Bilo da je to usluga nezahvalnoj koleginici, druženje sa osobama za koje si u dubini duše znala da ti ne žele sve najbolje, puštanje bahatih osoba da preko reda obave ono za šta ti strpljivo čekaš… Verujemo da ti nisu lako padala ta nevoljna pristajanja i da si se grizla u sebi kasnije što nisi umela da se izboriš za sebe.

avon, lip stylo
A onda si shvatila. Iako Mika Antić lepo kaže da „usne jedino zato postoje, da s nekim podeliš nešto svoje“, naučila si da su usne tu i da te zaštite i da ne prećute. Od kada si shvatila da su one tvoje najmoćnije oružje, verujemo da se slažeš da zaslužuju najbolju negu i izgled.
Zato iz Avon kompanije stiže najnoviji moćni Lip Stylo ruž iz Power Stay kolekcije. Kreiran da traje čak 10 sati, svež i kao tek nanešen, Lip Stylo je najbolji prijatelj tvojih usana. Deset uzbudljivih i raskošnih mat nijansi – Coral Queen, Main Character Mauve, Amber Goddess, Force of Fire, Blush Courage, Prima Pink, Faisty Fawn, Tawny Triumph, Crimson Legacy i Model Maroon – nanose se izuzetno brzo i precizno specijalnim uglastim vrhom, čineći usne mekim i nežnim, bez razmazivanja i pucanja.

Avon karmin Lip Stylo
Dani prolaze ali, tvoj moćan makeup ostaje, pružajući ti samopouzdanje i slobodu da budeš sama kreator tvog filma u kojem si glavna zvezda. Neka ti čitaju sa usana, jer od sada – sa dodatnom sigurnošću braniš lepšu stranu svog života – bezbrižna tokom čitavog dana i otporna na sve izazove, baš kao i tvoj novi Lip Stylo Power Stay ruž!
U Avon kompaniji vode se motom da moćna ženska snaga može stići na svaki cilj, i upravo zato, od svakog prodatog proizvoda deo se odvaja za podršku projektima za osnaživanje žena širom sveta.
Zato već danas naruči preko Avon stranice www.avon.rs tvoju novu omiljenu nijansu Lip Stylo Power Stay ruža, koji ti stiže na kućnu adresu. Cena Lip Stylo-a je 1059 RSD ali tokom dana lansiranja, ako uzmeš 2, dobićeš ih jeftinije jer će te svaki, umesto regularne cene koštati samo 849 RSD. Probaj Lip Stylo i pusti da ti svet čita sa usana!