Frizer JLo otkriva trik: Rep ekstra volumena bez ekstenzija

by | oktobar 3, 2024
trik da se postigne rep ekstra volumena

Da se postigne rep ekstra volumena, baš onakav kakav nose Arijana Grande, Jlo ili Kardašijanke, nisu vam neophodne ekstenzije, već jedan trik čuvenih frizera

U slučaju da još niste čule za ime Kris Eplton, vreme je da vam otkrijemo da je on čuveni frizer koji je zadužen za svaki izgled Dženifer Lopez, sestara Kardašijan i mnogih drugih poznatih žena. A šta je zajedničko sestrama Kardašija i JLo (osim frizera, jelte)? Kosa impresivnog volumena.

Ok, istina, od kada su se pojavile ekstenzije za kosu, ekstra volumen na sceni se prosto podrazumeva. Upravo tako i  većina njih ima ekstenzije i koristi pletenice kako bi postigla utisak ekstra duge i veoma bujne kose. Ipak, Kris Eplton tvrdi da impresivnu pletenicu možete da postignete bez ijedne ekstenzije. Treba vam malo veštine i sledeći trik.

Članak se nastavlja posle reklama

Trik da se postigne rep ekstra volumena

Kris Eplton često deli preko Instagrama trikove koje koristi da bi svojim slavnim klijentkinjama obezbedio savršenu frizuru. Ovoga puta rešio je da otkrije kako postiže volumen bez ekstenzija kada selebima pravi updo frizure: rep, punđe i pletenice.
Sve što treba da uradite da biste svojoj updo frizuri dodali gustinu jeste da pomerite gumicu malo niže i provučete rep kroz bazu, baš kao što on čini u videu:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chris Appleton (@chrisappleton1)

Rezultat je prilično impresivan, zar ne?

Članak se nastavlja posle reklama

David Becker/GettyImages