Kejti Holms izgleda tako šik u tihi luksuz odeći iz tržnog centra

by | oktobar 4, 2024
Kejti Holms je izgledala tako šik u tihi luksuz odeći iz tržnog centra

Tihi luksuz odeća iz tržnog centra? O, da. Niko to ne zna bolje odabere i ponese kao Kejti Holms koja nas je oduševila po milioniti put.

Kejti Holms zna kako treba da izgleda savršen jesenji autfit. Slavna glumica juče je prošetala Njujorkom u jednostavnom i istovremeno fenomenalnom izdanju – ovog puta, sa nekoliko osnovnih komada direktno iz tržnog centra.

Tihi luksuz odeća iz tržnog centra: Kejti Holms je ikona uličnog stila

Zvezda Dawson’s Creeka izgledala je potpuno opušteno i šik šetajući ulicama Menhetna u kaputu od mešavine vune u ultra modernoj puter žutoj boji. Ispod je obukla vunenu rolku u biskoti bež nijansi iz nove jesenje kolekcije Banana Republic. Održavajući stvari klasičnim, Holms se odlučila za farmerke širokih nogavica srednje plave boje, a perfektan jesenji autfit zaokružila je udobnim crnim čizmama sa potpeticom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harper’s Bazaar Türkiye (@harpersbazaarturkiye)

Što se aksesoara tiče, Holmsova se odlučila za elegantne alke i prsten na desnoj ruci. Uprkos opuštenom izgledu, glumičina kombinacija kaputa i rolke bila je direktno iz tihog luksuz  priručnika — nedostajala je samo torba It Girl.

Ova četrdesetpetogodišnjakinja zvanično je otvorila jesenju sezonu prošle nedelje obukavši jarko ružičastu jaknu od krzna sa tamnoplavim farmerkama. Njima je pridodala jarko bele patike i malu torbi sa monogramom od L.L. Bean-a. Što se tiče aksesoara, i tada se opredelila za minimalistički stil. Ako ne znate kako da se obučete, a želite da izgledate opušteno i otmeno, ugledajte se na Kejti Holms.

Članak se nastavlja posle reklama

Santiago Felipe/Getty Images Entertainment