Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Koga čeka ljubav na prvi pogled

by | oktobar 6, 2024
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Koga čeka ljubav na prvi pogled

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra najavljuje lepu i dinamičnu prvu polovinu nedelje, a drugi deo će biti malo napetiji. 

Trigon Merkura i Jupitera doneće nam senzacionalne vesti u svetskim razmerama, mogućnosti promene posla u prestižniji i plaćeniji, izglede u trgovini, trgovini i intelektualnoj delatnosti. Pojačaće se i društvene veze među ljudima, a povećaće se i broj novopečenih parova.

Trigon Venere i Marsa 8. oktobra stvoriće harmonično polje za mnoge predstavnike Zodijaka. Pobednici će biti oni koji kreiraju zajednički posao sa partnerom. Mnoga dostignuća tokom ovog perioda biće rezultat kombinacije kvaliteta kao što su aktivnost i diplomatija, energija i ljubaznost, upornost i poštovanje. Ovo je dobro vreme za kreativne pojedince koji će moći da se jasno izraze. Za žene koje planiraju trudnoću period je veoma povoljan.

Članak se nastavlja posle reklama

9. oktobra, planeta „veliki dobrotvor“, Jupiter, kreće u retrogradni hod, a to je poziv da se svi okrenemo više sebi, miru, tišini i introspekciji. Nedelja će se završiti napetim aspektom između Merkura i Plutona u nedelju, koji, na sreću, neće dugo trajati. Ali, ipak, za kratko vreme može da pokvari povoljnu sliku nedelje, posebno u pogledu zajedničkih finansija, imovine, osiguranja, kredita i nasledstva.

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Prognoza za svaki horoskopski znak

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima će ova nedelja doneti prilike da poboljšaju svoju finansijsku situaciju, pre svega u vezi sa partnerima ili zajedničkim projektima. U drugoj polovini nedelje treba da se fokusirate na svoje zdravlje, obraćajući pažnju na dijagnostičke procedure, kao i na postojeće hronične bolesti. U suprotnom, manje zdravtsvene tegobe rizikuju da prerastu u ozbiljne probleme s kojima će se morati dugo baviti.

Romantična sfera doneće iznenađujuće mirne i prijatne emocije za većinu predstavnika ovog vatrenog znaka. Što se tiče profesionalne sfere ili studija, Ovan može imati poteškoća koje se mogu prevazići samo udruživanjem sa nekim ili traženjem pomoći.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik (21. april – 20. maj)

Za Bika će početak ove nedelje biti period gužve i emocionalne nelagode, uglavnom zbog ogromne količine raznovrsnih informacija, koje bi Devica ili Jarac pomogli da sistematizuju. Sredina nedelje doneće mnogo radosti na polju romanse i veza, prijatnih iznenađenja, poklona, pažnje – kako novih obožavalaca, tako i stalnog partnera.

Za Bika je bolje da poslednji dan u nedelji provede kod kuće, izbegavajući vožnju, bavljenje sportom i posećivanje mesta gde se okuplja veliki broj ljudi.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizancima će nedelja doneti nove mogućnosti da ostvare svoje karijerne ambicije, poboljšaju materijalnu situaciju, kao i pojavu pokrovitelja iz kruga nadređenih. Blizanci će ove poslednje moći da zainteresuju svojim zanimljivim projektima ili idejama, što će se pokazati kao veoma obećavajuće.

Oni koji se bave oglašavanjem i marketingom mogu pronaći obećavajuće projekte za sebe, koji se mogu realizovati prilično brzo i finansijski isplativo. Zdravstveni rizici biće povećani u poslednjih nekoliko dana u nedelji, koje treba provesti u mirnom okruženju s voljenima.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će morati da se udube u profesionalne stvari i brige, posebno ako su predstavnici ovog vodenog znaka uključeni u proizvodnju. Privrednici će takođe morati da se trude, kreću se i kontaktiraju nove ljude. Vikend obećava da će biti istinski prijatan, uglavnom zbog prilike da se opustite i provedete vreme sa voljenim osobama.

Postoji velika šansa da usamljeni Rakovi dožive ljubav na prvi pogled ove nedelje. Biće važno da otvoreno pokažete svoje emocije i simpatije i da se ne plašite naglih osećanja. Vaše zdravlje se može blago pogoršati zbog Jupiterovog prelaska u retro fazu.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi koji se bave umetnošću mogu uhvatiti talas slave i popularnosti. Bićete radosni, šarmantni, i otvoreno ćete ispoljavati svoje emocije i prikazivati svoje talente. Žene će imati više obožavalaca, a neki od njih će se pokazati kao idealni kandidati za vezu.

Ipak, kraj nedelje će malo smanjiti pozitivan potencijal Lavova. Oni će početi da pokazuju i manje dobru stranu, koju će biti izuzetno teško kontrolisati. Zdravlje takođe može biti ugroženo zbog rizika od povreda, nezgoda i izlaganja ekstremnim situacijama. Bilo bi najbolje da vikend provedete daleko daleko od društva, u prirodi, u mirnom okruženju.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra predviđa da ćete biti uronjeni u rešavanje važnih problema – kako u profesionalnoj sferi, tako i privatno. Iskoristićete svaku priliku za samorealizaciju, napredovanje u karijeri, dobijanje željene pozicije ili novog posla.

Članak se nastavlja posle reklama

Finansijska situacija cpopraviće se u drugoj polovini nedelje, ali vikende bi trebalo da provedete u društvu prijatelja. Ovo poslednje će pomoći Devicama da se nose sa dolaznim uznemirujućim informacijama, budu konstruktivne, pa čak i imaju koristi od dvosmislenih informacija. Zdravlje će biti dobro, pod uslovom da se dobro brinete o njemu.

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga će morati da uspostavi nove veze i komunikacije, uglavnom sa drugim zemljama, gradovima i regionima. Mnogi će se uspešno nositi sa ovim zadacima, a neki predstavnici znaka će čak steći prijatelje i obožavatelje. Oni koji su povezani sa umetnošću i kreativnošću mogu dobiti zanimljive ponude koje će im u budućnosti značajno poboljšati materijalnu situaciju.

Romantična sfera obilovaće komunikacijom, flertom, zabavljanjem i pažnjom suprotnog pola. Zdravstveni rizici za Vagu mogu nastati zbog hipotermije ili virusnih infekcija.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će provesti neujednačenu nedelju, od kojih će većina morati da se posveti poboljšanju svoje finansijske situacije. Mnogi će imati nove prilike za neočekivanu zaradu – dobici ili pokloni mogući su u prvoj polovini nedelje.

Vikend će biti veoma zabrinjavajući za predstavnike vodenog znaka, jer će morati da se suoče sa nejasnim događajima ili informacijama o kojima će morati intenzivno da razmisle pre nego što preduzmu bilo kakvu akciju. Inače, većina Škorpija moći će da izvuče prave zaključke i izvuče maksimalnu korist za sebe.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelcu će nedelja doneti uspeh i unapređenje. Materijalna sfera će se znatno poboljšati – pojaviće se nove mogućnosti, izvori prihoda i perspektive. Gotovo cele nedelje, predstavnici ovo vatrenog znaka biće dobro raspoloženi, dobijaće zaslužene komplimente i uživati u prijatnim iznenađenjima koja im Univerzum sprema.

Članak se nastavlja posle reklama

Za vikend će pozitivni trendovi malo „razvodniti“ napete romantične odnose sa partnerima.  Oni koji mogu da smire svoje ambicije, pokažu uzdržanost i skromnost, odustajući od prvih uloga, na kraju će pobediti. Zdravlje obećava da će biti stabilno – pažnju treba obratiti samo na sistem za varenje u drugoj polovini nedelje.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će morati neumorno da rade skoro cele nedelje, ali dobijeni rezultati biće vredni truda. Mnogi će moći da povećaju svoje prihode, otvore nova obećavajuća područja za zaradu, a takođe će imati priliku da dobiju neočekivanu ponudu za zajednički profitabilan projekat.

Roditelji će morati da se udube u probleme svoje dece i da im pomognu, uključujući i finansijski. Oni koji imaju problema sa bubrezima moraće da obrate pažnju na svoje zdravlje. Takođe, Jarčevi treba da budu oprezni kada su u pitanju virusne infekcije, naročito u drugoj polovini nedelje. Vikend treba da bude posvećen komunikaciji s prijateljima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama se preporučuje da demonstriraju svoju dobronamernost i emocionalnu stabilnost pred drugima skoro cele nedelje. Ovo će vam omogućiti da steknete popularnost i takođe privučete pažnju svojih pretpostavljenih, koji će visoko ceniti ove važne kvalitete. Nekima će biti ponuđene nove pozicije, oblasti rada ili dodeljene dodatne odgovornosti.

Materijalna strana života će vas oduševiti novim izgledima za zaradu, sticanje imovine ili neočekivane poklone. Romantična strana života biće u skladu sa vašim željama i težnjama, a zdravlje će ostati na pozicijama prethodne nedelje.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će imati pozitivnu nedelju, ali samo pod uslovom da na poslu mogu da zadrže konstruktivan stav, a da ih ne ometaju trenutne emocije. Mnogi će imati priliku da uđu u javnu sferu i pokažu svoje talente, sposobnosti i veštine. Biće zadovoljene i karijerne ambicije Riba zaposlenih u finansijskim oblastima.

Zdravlje se može pogoršati kako Jupiter ulazi u retrogradnu fazu, a ovde mogu biti ugrožene jetra i žučna kesa. Romantična sfera će vas zadovoljiti, pre svega, poboljšanim odnosima sa postojećim partnerima.

Ridofranz/gettyimages.com