Ljubavni horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra: Zvezde spremaju neočekivane promene u vezama

by | oktobar 5, 2024
ljubavni horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra

Ljubavni horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra obećava mnogo emocija za sve znakove zodijaka. Evo na šta treba da obratite pažnju kako ne biste propustili važne prilike i uništili postojeće odnose.

Ljubavni horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra

Ovan

Ovan će ove nedelje možda osetiti nalet energije i strasti. Važno je da ne dovedete svoju vezu i odnos sa partnerom u rizik zbog svojih impulsivnih reakcija. Otvoreni dijalog će vam pomoći da ojačate vezu sa partnerom i izbegnete probleme.

Bik

Bik će se suočiti sa vrlo važnim izborom. Da li je vredno nastaviti ovu vezu ili je vreme za pauzu? Ne podstičite rasprave, ne postavljajte ultimatume. Nabolje bi bilo da prvo istražite svoje želje i dobijete odgovore u tišini i harmoniji.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra: Blizanci

Za Blizance je ova nedelja odlična prilika za flert i nova poznanstva. Hrabrost u nastupu pred nekim ko vam je simparičan može doneti neočekivano dobre rezultate. Blizanci u vezama, samo pripazite da vaši flertovi ne zasmetaju vašem partneru.

Rak

Rakovima je preko potrebna podrška od partnera i ovoga puta će je zaista i dobiti, osetiće se posebno. Nedelja će biti idealna za jačanje emotivnih veza i razgovore o zajedničkim planovima.

Lav

Netipično za vas, Lavovi, ali dosta drugo ste igrali onako kako drugi svirahz. Sada treba da obratite pažnju na sopstvene želje. Nedelja bi mogla da bude odlučujuća za one koji traže ozbiljnu vezu ili žele da razviju postojeće.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop za nedelju od 7. do 13. oktobra: Devica

Device treba da izbegavaju da budu preterano kritične prema svom partneru. Nedelja promoviše harmoniju, ali samo pod uslovom da budete tolerantniji prema drugima.

Vage

Vaga će se osećati spremnom za komunikaciju. Flert i čavrljanja mogu se razviti u nešto više ako dozvolite sebi da otvoreno pokažete svoja osećanja. Zašto ne biste prvi izrazili svoje namere?

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Škorpije će osetiti neverovatan magnetizam koji će privući nove ljude u njihove živote. Vreme za strastvene sastanke i nezaboravne emocije. Ovo ne znači da je ljubav vašeg života odmah iza ćoška, ali strasna veza je svakako na pomolu!

Strelac

Ova nedelja Strelčevima donosi mnoga otkrića u odnosima. Budite spremni i za prijatna i za neprijatna iznenađenja. Upoznavanje novih ljudi može biti izuzetno važno za vašu budućnost, ne samo na ljunbavnom planu, nego i na poslovnom.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Jarčevi bi trebalo da daju svom partneru više slobode. Preterana kontrola može biti štetna, pa ponekad morate biti u mogućnosti da se otvorite prema ljudima i ukažete im poverenje. Verujte, nema razloga da toliko kontrolišete ljude oko sebe.

Vodolija

Zvezde su za Vodoliju pripremile emotivna iznenađenja. Važno je da verujete svojoj intuiciji i ne žurite sa zaključcima u odnosima. Nije sve onako kako se čini, a vaša bujna mašta uvek je u stanju da malo nadogradi priču. Usporite.

Članak se nastavlja posle reklama

Riba

Ribe će pronaći harmoniju i duševni mir u odnosima. Ova nedelja je idealna za romantične sastanke i neočekivana iznenađenja.

Mikhail Spaskov/getty images