Boje za kovrdžavu kosu koje se savršeno stapaju sa loknama

by | oktobar 8, 2024
Boje za kovrdžavu kosu

Baš kao i nega, i farbanje valovite kose je sasvim novi i poprilično komplikovan svet. Evo koje boje za kovrdžavu kosu predlažu hair stilisti!

Kovrdžava kosa je neverovatno raznovrsna, a opcije stilizovanja su beskrajne. Međutim, ponekad nova frizura nije dovoljno osveženje. Tada se okrećemo boji kose. Dodavanje bebi spramenova ili boja po celoj površini može trenutno poboljšati naše lokne i dati totalno novi izgled.

Ako ste željni da eksperimentišete sa bojom, postoji mnogo nijansi koje vredi razmotriti. Nudimo vam ideje za bojenje kose da vas inspirišu pre nego što uzmete kutiju farbe za kosu kod kuće ili sednete u salonsku stolicu.

Članak se nastavlja posle reklama

Boje za kovrdžavu kosu

Dvobojna plavuša


Zašto se posvetiti jednoj nijansi plavuše kada možete da kombinujete dve? Prirodne lokne izgledaju zapanjujuće, sa mešavinom medenih i beloplavih pramenova.

Medene nijanse

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@beesbeautybar_xo)


Ako niste sasvim spremni da se u potpunosti zaronite u sjajni platinasto plavi izgled, dodavanjem medenoplavih pramenova dobićete mnogo više nego što ste zamislile. Medeni sjaj izgledaće neverovatno na talasima i loknama.

Pepeljasto-plava

Članak se nastavlja posle reklama

Dok toplije nijanse plavuše obično privlače svu pažnju, plave nijanse hladnih tonova poput ove podjednako su primamljive na kovrdžavoj kosi.

Crna kovrdžava kosa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @beauty.hairzz


Postoji pravilo hair stilista, a ono glasi: nikada ne možete pogrešiti sa crnom kosom.  Ova nijansa ima prirodno elegantan, sofisticiran prizvuk, što je čini tako klasičnom nijansom. Ali, ako želite malo da prilagodite boju, razmislite o plavo-crnim tonovima.

Članak se nastavlja posle reklama

Tamnosmeđe

Tamno smeđa je prirodna boja kose kod mnogih. Ali, ako to nije slučaj kod vas, uzmite ovo kao znak da razmislite o bogatoj čokoladnoj nijansi.

Članak se nastavlja posle reklama

Svetlosmeđa

One dame koje ne žele da budu jako tamne, tu su svetlosmeđe nijanse, s zlatnobraon prizvukom koje će se savršeno utopiti u lokne.

Članak se nastavlja posle reklama

Zlatni bakar

Nije ni crveno, a nije ni plavo. Zlatne bakarne lokne uz nagoveštaje smeđe, daju dubinu i dizmenziju loknama. Vredi isporbati, zar ne?

Članak se nastavlja posle reklama

Boje kestena i crnog vina

Tokom jeseni često težimo ka nijansama poput bordo. Tamno crvena kosa uz nagoveštaje kestenjaste koji dodaje sjaj celom looku su sjajna opcija za sve koji žele promene.

 

Članak se nastavlja posle reklama
JNemchinova via Getty; ValuaVitaly via Getty