Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024: Šta nam donosi direktno kretanje Plutona u Jarcu?

by | oktobar 10, 2024
Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024. donosi direktno kretanje Plutona u Jarcu što će ponovo pokrenuti naše misli i ciljeve.

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024.

Ovan

Ako ste se osećali kao da ne možete da napredujete ili kao da ste izgubili inspiraciju, vratićete se na svoje mesto u narednim nedeljama. Ne plašite se velikih snova. Vaš strastveni znak najbolje uspeva kada osetite malo takmičarskog pritiska sa leđa. Sada je vreme za važne korake.

Bik

Da li ste se osećali zatvorenim u četiri zida, Bikovi? Možda ste vam se činilo da je oko vas širok uzbudljiv svet sa kojim niste mogli da se povežete. Vaši snovi i želje će biti pogurani. Razmislite brzo šta želite jer neće biti vremena za lažne početke.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024: Blizanci

Neke od vaših intimnih veza su možda pošle po zlu. Mada, i finansije su mogle biti izvor stresa dok ste se suočavali sa ograničavajućim uverenjima i privremenim preprekama. Pretvorite te bolne lekcije u mapu puta koja će vam pokazati gde želite da idete i gde više nikada ne morate da se vraćate.

Rak

Nema više odlaganja tih snova o partnerstvu, Rakovi. Ako ste sami, nemojte popuštati na nešto što vam ne odgovara. Postavite visoke standarde i držite ih se do kraja. Ako ste u vezi, resetujte ravnotežu uzimanja i davanja i često proveravajte da li je sve u redu kako biste bili sigurni da ste zaista srećni.

Lav

Briga o sebi je veoma važna. Od danas se posebno posvetite negovanju pravilne i zdrave ishrane, stimulišite kretanje i nemojte zaboraviti da se častite nekom masažom ili drugim vidom opuštanja. Udvostručite svoje napore. Osim toga i vaši odnosi će uskoro proći kroz važnu transformaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Ako je vaš ljubavni život naišao na neku promenu i više ste nego spremni da se iskrcate iz ovog dramskog voza i nastavite tamo gde ste stali. Oni koji su sami bi trebalo da udvostruče napore da pronađu srodnu dušu. Parovi bi mogli da se fokusiraju na preduzimanje značajnog sledećeg koraka. Ako to nije slučaj, iskoristite svoje talente za drugu kreativnu svrhu.

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024: Vaga

Možda ste dobili malo jasnoće oko nerešenih starih rana ili porodične dinamike. Pronađite zdrav novi način za interakciju u vašoj vezi i odlučite da više ne trošite svoje vreme na njih. Samo ako oba partnera preuzmu odgovornost za svoje postupke, moći ćete da izađete iz konfliktne situacije.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Možda vaš znak nije spreman da emituje svaku vašu misao i osećanje, vreme je da poradite na komunikaciji. Koristite svoja paukova čula da biste razlikovali ljude kojima možete verovati od onih koji vam možda ne čuvaju leđa. Ako imate važnu poruku ili ideju da podelite, učinite to uskoro.

Strelac

Ako vam se učinilo da šta god da uradite, ne možete da napredujete, sada ćete imati novo samopouzdanje. Razmislite o tome koje svoje talente možete da unovčite? Možda je vaša hrabrost bila testirana, ali je to ojačalo vašu otpornost, naročito kada je u pitanju način razmišljanja o novcu.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Ako ste se do sada preispitivali koji su pravi koraci u budućnosti, do sada bi trebalo da ste ih razotkrili. Sagledajte svoje greške i uspehe u prethodnom periodu i naučite iz njih. Šta je ono što želite i koji su pravi koraci da biste došli do tih ciljeva?

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2024: Vodolija

Iskoristite kreativnost i inspiraciju da viziju pretvorite u realnost. Oslobodite se svega i svih koji vas sprečavaju da u potpunosti izrazite svoju najistinitiju prirodu. Stavite sebe u sedište moći i transformacije. Teška uloga, ali neko to mora da uradi, a ko je bolji od vas za to?

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Možda su prijateljstva i poslovna saradnja bila malo klimave ove jeseni. Posegnite do osobe sa kojom ste se davno čuli, osnujte klub za knjige ili okupite trivijalnu grupu. Gotovo da nije važno šta radite dokle god ste okruženi ljudima koji vam prijaju i razmišljaju isto kao i vi. Prihvatite tu energiju.

Dmitry Ageev/GettyImagesPlus