Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar: Merkurov prelazak u Škorpiju zahteva rad na emocijama

by | oktobar 11, 2024
Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar

Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar nam sprema subotnji mesec u Vodoliji i nedeljni prelazak Merkura u znak Škorpije.

Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar

Ovan

Nemojte pretrpavati sebe! Podsetite se zajedništva i podelite vaše obaveze sa nekim koga verujete. Osim toga, pokušajte da se povežete. Dozvolite da razgovori teku bez pritiska za postizanje određenog cilja. U nedelju će povezivanje sa najbližima postati glavni prioritet. Možda ćete odlučiti da vezu podignete na sledeći nivo ili ćete vi i vaš partner možda imati preko potreban razgovor.

Bik

Možda ste se previše uneli u neki odnos ove jeseni, ali ako trošite previše vremena i snage, možda bi bilo bolje da odustanete. Vaši pravi prijatelji i pristalice vam neće zameriti zbog ovoga. Ako se neko i naljuti zbog toga, shvatite da to nije za vas. U nedelju, pokušajte da smanjite tvrdoglavost. Vaš partner će verovatno biti otvoreniji da vam pokaže isto poštovanje. To će biti najbolja pozicija za oboje.

Članak se nastavlja posle reklama

Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar: Blizanci

Stalno čekate i priželjkujete da se „život smiri“, ali pogodite šta? Ta brza energija ne dolazi spolja već iz dubine. Vaša ljubav prema uzbuđenju stvara svu spoljašnju aktivnost, ali čak i vama je potreban povremeni odmor od akcije. Odvojite vreme da izađete u prirodu i ponovo se povežete sa svojim umom, telom i dušom. U nedelju bi mogli da razmislite o svojim rutinama iako to možda zvuči dosadno. Ipak, one pružaju stabilnost.

Rak

Iako biste možda želeli da se sklonite u svoju zonu, stalno će vas prekidati sa milion pitanja. Mogli bi da provežbate svoje veštine žongliranja. Ipak, u subotu biste mogli da se nagradite sa romantičnom večerom za dvoje. U nedelju budite spremni da izrazite svoje iskreno mišljenje i uverite se da je vaše ime vezano za tu ideju.

Lav

Ne može biti boljeg trenutka za ljubavne sastanke, Lavovi. Subotnji mesec će da osvetli vaše ljubavne odnose. U nedelju se pripremite da zaronite u okean emocija. Dajte prioritet vremenu sa svojom porodicom i užim krugom tokom ovog osetljivog ciklusa. Njihovo društvo će vam prijati i pružiti vam posebnu utehu. Ne bi bilo loše da organizujete večere i filmske večeri.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Jesenje čišćenje stiže, Device. Koji bolji izgovor možete iskoristiti za ono u čemu uživate. Tokom dana održavajte svoj um angažovanim tako što ćete započeti i dovršiti izvodljive male zadatke i uključiti se samo u kratke razgovore. Kad god je moguće, zaustavite se i fokusirajte. U nedelju ćete sijati beskrajnom harizmom. Ako se borite da ostvarite cilj, prihvatite snagu partnerstva.

Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar: Vaga

Vaše unutrašnje dete će da žudi da izađe u subotu, pa se slobodno prepustite ovim porivima. Napravite avanturističke večernje planove. Samo budite sigurni da znate koliko daleko ste spremni da idete i gde da povučete crtu. U nedelju, ojačajte finansijsku osnovu. Idealno je vreme da dovedete svoj novčani tok u red. Čak i ako imate solidan budžet, razmišljajte van okvira o novim načinima da zaradite više novca.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Koliko god da ste zauzeti ove subote, pronađite vremena da sednete sa prijateljem i razgovarate od srca do srca. Produbićete svoju vezu i dati toj osobi do znanja da je važnija od nekog zadatka koji može da sačeka nekoliko sati. I vi ćete imati koristi od toga, a prijateljska veza će ojačati vaše najviše vrednosti, podsećajući vas šta je zaista važno. U nedelju se fokusirajte na to kako će vaše veštine koristiti drugima. Potražite ljude koji dele vaša trenutna interesovanja.

Strelac

Možda ste u poslednje vreme shvatali stvari previše lično? Smeh je najbolji lek da prevaziđete tu prepreku ove subote, naročito ako zadržite smisao za humor. Svi se zanesemo s vremena na vreme. U nedelju je vreme da prošlost ostavite u prošlosti. Obratite pažnju na svoj unutrašnji dijalog. Počnite da zamenjujete samokritičke misli tonom samoljublja i afirmacija.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Da biste sačuvali svoj razum, pojednostavite svoju listu obaveza. Oslobodite se nebitnih stvari i čuvajte svoju energiju za one najvažnije. U nedelju će vas nebo podsetiti na snagu brojeva. Povežite se sa srodnim dušama putem grupnih aktivnosti i društvenih medija. Neka vaš radar bude podešen za timske projekte koji bi mogli da iskoriste vašu stručnost i organizacione moći.

Vikend horoskop za 12. i 13. oktobar: Vodolija

Prikupili ste dovoljno povratnih informacija da biste mogli da načinite sledeći korak. Izaberite najbolji savet koji ste dobili i učinite nešto proaktivno kako biste ponovo pokrenuli zaglavljenu energiju. Zapitajte se koji je najdirektniji put do vašeg cilja, a potom preduzmite prvi i najjednostavniji korak. Ne zaboravite da kontaktirate uspešne ljude u vašem postojećem krugu za savet i doprinos.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Nemojte se iznenaditi ako u subotu budete preplavljeni emocijama jer vas je dotakla nečija tužna priča ili ste se naljutili u ime prijatelja. Dok pomerate tu zaglavljenu energiju, otvaraju se nove mogućnosti. Lutajte van svoje zone komfora. Pokrenite razgovore sa ljudima iz različitih sfera života. Odustajanje od rutine učiniće čuda za vaš nivo motivacije na poslu i uopšte.

CentralITAlliance/GettyImagesPlus