Kako kombinovati čizme preko kolena ove jeseni i zime?

by | oktobar 9, 2024
kako nositi čizme iznad kolena

Već sezonama na vrhu popularnosti, zbog svestranosti i neobičnosti, a evo i kako nositi čizme iznad kolena ove jeseni i zime!

Ono što modne piste govore je svetinja. Možda često verujemo da nećemo nositi stvari koje vidimo na revijama čuvenih dizajnera tokom Nedelja mode. Međutim,  istina je da će na ovaj ili onaj način najverovatnije trendovi koje diktiraju na svojim modnim pistama stići do naših ormana.

Zato nismo bili iznenađeni da, kada je održana Milanska nedelja mode, ulični stil italijanske prestonice mode bio je ispunjen čizmama preko kolena. Kao što smo već videli, jedan od glavnih trendova ove jeseni-zime bile su upravo visoke čizme.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako nositi čizme iznad kolena

Sa mini suknjama

Ok, istina je da mini haljine pristaju uz svaku obuću koju želimo da obučemo, ali istina je da izgledaju posebno dobro i da su još laskavije ako ih kombinujemo sa visokim čizmama preko kolena, posebno ako imaju potpeticu.

Sa mantilima i dugim kaputima

Članak se nastavlja posle reklama

Trenč jakne, mantili i dugi platneni kaputi su uvek sigurna opklada, tako da će dodavanje visokih čizama biti kao dupliranje ove opklade . Trik? Efekat će biti još bolji ako ispod nosimo mini odeću, bilo da se radi o suknjama, haljinama ili čak u trendu bez pantalona ako se usudimo.

Kako nositi čizme iznad kolena sa maksi kaputima

Članak se nastavlja posle reklama

Ako spojimo dva sezonska trenda, XXL kapute i visoke čizme, oni mogu samo da izgledaju neverovatno, pa razumemo zašto su Italijanke odlučile da ovaj odevni predmet i aksesoar umešaju u svoje odevne kombinacije za jesen i zimu.

Mini suknje

Članak se nastavlja posle reklama

Poput mini haljina, mini suknje nam pomažu da izdužimo figuru, posebno ako čizme preko kolena imaju potpetice. Iako da, one imaju važnu prednost u odnosu na haljine, a to je što nam omogućavaju da u jednačinu dodamo još jedan odevni predmet, gornji deo, mogućnost izbora između topova, košulja, bluza, džempera…

Total look

Članak se nastavlja posle reklama

‘Total look’ je uvek uspeh, i zato što su najbolji i zato što nam mnogo olakšavaju život kada je u pitanju razmišljanje o tome šta da obučem . Ostaje nam samo da otvorimo orman, da vidimo koji outfit najviše želimo u zavisnosti od raspoloženja u kome smo, da izaberemo naše omiljene visoke čizme da ga upotpunimo… i to je to!

 

Chris Moore/Catwalking / Contributor via Getty; Mark Mainz / Staff via Getty; Chris Moore/Catwalking / Contributor via Getty