12 frizura koje dokazuju da je curvy bob najpoželjniji izbor trenutka

by | oktobar 8, 2024
curvy bob frizura

Žene sa A liste uvek su u stanju da namirišu glavni trend u svetu lepote. Ove jeseni njihov izbor je curvy bob frizura

Bob frizure dominiraju poslednih par godina i ponekad nam se čini da smo (napokon) icrpeli sve njihove varijante i da će točak trendova napokon da se pokrene. Ali, onda se na sceni pojave influenserke poput Hajli Biber, Bijonse ili Lili Kolins i pokažu nam da njihovi stilisti još nisu rekli završnu reč kada je bob u pitanju. Način na koji se kosa seče ili stilizuje ume da donese tako dramatičnu razliku da se zapitate: da li je to ona ista frizura?

Na jesen 2024. izbor A listerki je zakrivljeni bob – skulpturalni, obimni, sa pramenovima oblikovanim tako da uokviruju lice i izvijenim ka unutra ili ka spolja. Zaokružili smo 12 najboljih zakrivljenih bobova.

Članak se nastavlja posle reklama

12 curvy bob frizura po uzoru na slavne

Bijonse: Kaubojski bob

U nizu promena kose iz platinaste u teddy plavušu, Bijonse nas je iznenadila  i promenom frizure. Ona sada nosi curvy bob inpirisan američkim zapadom, kaubojima i farmerima. Voluminozna frizura stoji poput kacige i stvara C oblik.

Hajli Biber: Minimalistički curvy bob

Neka lepi, skromni bob Hajli Biber bude dokaz da ovakva frizura ne mora da bude preterana i maksimalistička. Ona je u stanju da stvori suptilnu krivinu prostim uvrtanjem krajeva. Kontrast zalizane kose i uvijenih krajeva stvara frizuru koja je jedan od naših favorita na listi.

Keri Maligan: Zalizani curvy bob

Za dodelu nagrada Toni, Keri Maligan je zalizala prednji deo kose kako bi dodala zaokret klasičnom bobu. Rezultat je frizura koja ostavlja utisak  guste i jake, prirodno zdrave kose.

Članak se nastavlja posle reklama

Gigi Hadid: Klasični zakrivljeni bob

Gigi Hadid je još jednom pokazala šta znači „super“ u reči supermodel. Na premijeru Deadpool & Volverine, stigla je sa posebnim izdanjem klasičnog boba. Prednji deo kose je oblikovan u talase, a zadnji deo je izvijen na gore kako bi se stvorio hladan, geometrijski bob.

Krisi Tajgen: Obimna curvy bob frizura

Ovu frizuru možete postići kod kuće jednostavnim feniranjem.  Njeni pramenovi su lagano talasasti tako da poskakuju dok hoda i imaju pokret. Sjaj kose je dodatni bonus.

Članak se nastavlja posle reklama

Megan Di Stalion: Bob sa šiškama

Megan je isprobala izgled koji nadopunjuje njene tetovaže leptira na leđima. Šiške još više podižu dramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Megan Thee Stallion (@theestallion)

Članak se nastavlja posle reklama

Lori Harvi: Gen Z curvy bob frizura

Šiljasta mini punđa Lori Harvi udahnula je Gen-Z štih u ovu frizuru. Ostavila je prednje delove svoje kose slobodnim, a zadnje povkla u savršenu šiljastu punđu. Krajevi su izvijeni i prkose gravitaciji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lori Harvey (@loriharvey)

Članak se nastavlja posle reklama

Elsa Hosk: Talasasta curvy bob frizura

Opuštene lokne koje prosto poskakuju, dodaju malo drame i dinamike zakrivljenom bobu koji je odabrala Elsa Hosk. Dodatni volumen i meki talasi daju silueti još više retro vibracije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elsa❤️ (@hoskelsa)

Greta Li: Holivudski bob

Na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa, Greta Li se odlučila za bob inspirisan 1920-im. Prednji deo kose je uvijen tako da otvara lice, sklonjen sa očiju, a njeni krajevi su bili lagano zakrenuti prema gore.

Članak se nastavlja posle reklama

Keke Palmer: Mini curvy bob frizura

Kraća kosa čini zakrivljeni oblik još dramatičnijim. Uzmite  Keke Palmer kao primer—da biste postigli izgled kod kuće, samo uvijte krajeve kose ka unutra.

Zendaja: Leptir bob

Zendaja je kraljica klasičnog boba. Za ovaj izgled, izabrala je bočni razdeljak koji je usmerio celu frizuru i dao joj štih. Ostali njeni pramenovi bili su oblikovani u obimne lokne.

Tejlor Rasel: curvy mikro bob frizura

Mikro zakrivljeni bob  nastaje kada izvijete pramenove na potiljku ka spolja. Kovrdže koje su zarobljene na čelu samo dodaju retro vajb.

Članak se nastavlja posle reklama
Dmitrios Cambouris, Vittorio Zunino Celloto/GettyImages