Raspoloženi za wellness retreat?

by | oktobar 8, 2024
oneonly portonovi

Isprobajte jesenji Wellness Retreat by Chenot Espace! Jer dobro
balansiranje i relaksacija nešto je na čemu svi mi treba da radimo…

Nije tajna da je vreme najveći luksuz današnjice. Ali i najveći deficit modernih kosmopolita. Ambiciozni planovi, tempo koji ima za cilj da ostvarimo što više i da balansiramo sa što većim brojem obaveza – to svakodnevicu čini dinamičnom, ali i stresnom. Srećom po nas i naše blagostanje, postoje destinacije koje se čine na prvi pogled nestvarne.
U One&Only Portonovi rizortu vreme je relativna odrednica, jer je sam rizort osmišljen tako da distancira kosmopolite od svakodnevice, punog kalendara sastanaka i stresa, sa ciljem da ih podseti na unutrašnji balans i smiraj. Lokacija između mora i planina, kao i privatnost u okviru rizorta, čine da vreme sporije teče i da se stimuliše relaksacija u svakom aspektu vašeg boravka.

Chenot Espace ovog oktobra i novembra svima koji teže ravnoteži nudi jedinstvenu priliku da zakorače u svet u kom je svaki trenutak podređen njihovom zdravlju i dobrobiti.

Wellness Retreat by Chenot Espace je posebno kreiran program koji harmonizuje telo i duh, stavljajući wellbeing na pijedestal. Pažljivo osmišljeni wellness retreat u trajanju od sedam dana ima za cilj da okupi sve one koji teže ka optimalnom zdravlju i balansu. Pridružite se grupi wellness entuzijasta i dok radite na sebi razmenite mišljenja i sa onima koji su vama slični. Lišite se stresa uz grupne časove joge, thai-chia ili pak Q Stress Ball metodama. Tehnikama pravilnog disanja opustićete organizam i naučiti kako da ostanete smireni u stresnim situacijama, dok će vam neuroakustične seanse dati potpuno novu dimenziju unutrašnjeg mira, uz prisustvo akustičnih talasa i muzike, kao ultimativnog odstranjivača stresa.

Kako bi vas opustili i pre nego što dođete, One&Olny Portonovi častiće vas sa dva noćenja u okviru sedmodnevnog programa. Pored ultimativno luskuzne lokacije, osoblja koji će ispuniti svaku vašu želju – One&Only Portonovi mesto je koje neguje kulturu kvalitetnog života i brine da svaki posetilac rizorta izađe sa osmehom na licu. Biti svoja najbolja verzija nije samo fraza ili kliše, nego činjenica koja se najbolje doživi kada posetite obale Boke i zaputite se u
One&Only Portonovi.

Datumi rezervisani za Wellness Retreat:
5. 10 – 12. 10. 2024.
18. 10 – 25 10. .2024.
Rezervacije:
[email protected]
+382 31 691 000
oneandonlyportonovi.com

PROMO