Platinasti bob Beyonce vraća u prvi plan stari holivudski glamur

by | oktobar 11, 2024
Platinasti bob Beyonce

Odavno je poznato da pevačica postavlja modne i hair trendove, a platinasti bob Beyonce je najnoviji hair stil koji će, verujemo, isprobati mnoge od vas!

Zvanično je: Beyonce je u zakoračila u staru holivudsku eru. Nakon što je pre nekoliko nedelja debitovala s cool talasastim platinastim bobom, ona je svoj kaubojski vajb zamenila za glamurozniju varijantu na dodeli nagrada za ženu godine časopisa Glamour.

Platinasti bob Beyonce

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Članak se nastavlja posle reklama

Tokom ceremonije, Beyonse je stigla da podrži svoju mamu noseći glamurozni kovrdžavi bob koji je podsećao na prepoznatljivu frizuru Marylin Monroe. Pevačica je uvila lokne uz pomoć velikih viklera a nekoliko pramenova pustila je tik iznad ramena kako bi dobila taj zakrivljeni efekat. A platinasta boja kose se savršeno uklopila uz ovu glamuroznu vanvremensku frizuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Beyonce je  svoj glam look održala jednostavnim i sjajnim, dopuštajući da kosa bude izraz njenog izgleda. Odlučila se za lepršave trepavice, zlatnu pencil suknju i žutu majicu. Što se makeupa tiče, preovladala je zlatna svetlucava senka, u kombinaciji s crnom olovkom za oči, a ceo look začinila je i sjajnim ružičastim karminom.  Kako se sezona dodela nagrada nastavlja, očekujemo pun kosplej starog Holivuda na mnogim drugim zvezdama.

Članak se nastavlja posle reklama

Gareth Cattermole / Staff via Getty