Spavaće sobe poznatih ličnosti pogledajte na Marie Claire Srbija

by | oktobar 11, 2024
Spavaće sobe poznatih ličnosti

Luksuz u kome žive poznate ličnosti je uvek intrigirao javnost. Spavaće sobe poznatih ličnosti, kao deo enterijera u kojima prebivaju su svakako nešto nas sve zanima.

Spavaća soba je jedna od najvažnijih prostorija u našem domu. Ona treba da bude mesto za odmor gde ćemo napuniti baterije energijom. Spavaće sobe su u stvari naša prava oaza mira i zbog toga je važno da one budu dizajnirane tako da nam zaista pružaju odmor.

Marie Claire Srbija je portal koji nudi vesti iz sveta poznatih, kulture, ali i enterijera i putovanja. Takođe, na portalu možete pronaći savete iz sveta psihologije, ljubavi, ali i beauty i modnih rutina.

Spavaće sobe poznatih ličnosti na Marie Claire Srbija

Neutralna spavaća soba Dženifer Aniston definiše trend 2025.

Kremasti tonovi su postali imperativ za otmenost, a neutralna spavaća soba Dženifer Aniston besprekorno odražava ovaj koncept. Od svih prostorija, boje za spavaću sobu imaju najveći uticaj jer mogu podstaći opuštanje i poboljšati mentalno zdravlje. Na temelju ove činjenice, spavaća soba u neutralnim bojama postavlja standard kada su u pitanju dizajnerski trendovi 2025.

Neutralna spavaća soba Dženifer Aniston definište trend 2025.

Dakota Džonson dokazuje da su drveni paneli trend 2025.

Drveni paneli mogu delovati staromodno ali pravilno postavljeni čine prostor bezvremenskim. Dakota Džonson i njena spavaća soba su čist dokaz za to. U nastavku pogledajte zašto su i dalje aktuelni dizajnerski trend i kako ih je glumica implementirala u sopstveni dom.

Spavaće sobe poznatih ličnosti
Spavaće sobe poznatih ličnosti

Spavaća soba Nikol Kidman: Zanimljiv raspored na kom joj zavidimo

Spavaća soba Nikol Kidman postavlja nove granice i nudi spoj praktičnosti i moderne elegancije. Nije tajna da je želja za otvorenim životom uticala na to kako dizajniramo naše prostore poslednjih godina – ali Nikol Kidman (Nicole Kidman )je otišla korak dalje: u spavaću sobu.Njen inovativni raspored u spavaćoj sobi će promeniti način na koji dizajniramo naše prostore u budućnosti

Frazer Harrison/Staff/GettyImagesEntertainment, Mike Coppola/Staff/GettyImagesEntertainment, Charley Gallay / Stringer/GettyImagesEntertainment