Demi Moore u teksas suknji na crvenom tepihu: Evo kako je jednostavn look pretvorila u red carpet momenat!

by | oktobar 16, 2024
teksas suknja Demi Moore

Siva teksas suknja Demi Moore bila je neočekivan, ali veoma elegantni prelaz na jesenji teksas. Evo kako iskopirati ovaj look.

Demi Moore je uspela da ležerni letnji komad odeće pretvori u izgled dostojan crvenog tepiha. Naime, glumičin stil je generalno poprilično opušten, ali jednako upečatljiv. Setimo se samo njenih uskih haljina i muških odela koje je rado nosila. Najnoviji „nastup“ na crvenom tepihu ostavio bez teksta sve modne poznavaoce, a evo i zašto.

Elegantna teksas suknja Demi Moore

Zvezda se pojavila na Međunarodnom filmskom festivalu u full tamnom izdanju, ali sa neočekivanim twistom koji nismo dosad viđali na crvenom tepihu. Naime, glumica je promovisala svoj horor film „The Supstance“, pa se u skladu sa tim i obukla. Demi Moore se oslonila na tonove tamno sive kada je teksas suknja u pitanju koju je uparila sa duboko crnim sakoom i cipelama u špic.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Neutralna paleta boja i kroj haljine srednje dužine već je sam po sebi ostavio utisak, ali odabir džinsa, koji se obično nosi leti (i ne na crvenom tepihu) te nedovršeni porub suknje i obloženi dizajn dodali su pomalo ležernu notu ovom looku. Baš onakvu notu kakvu Demi generalno preferira.

Iskopirajte look

Osim teksas suknje, Mooreva je prigrlila potpuno monohromatski stil sa dubokim crnim čipkanim blejzerom sa suptilnim naramenicama i džepovima na prednjoj strani, kao i crnim satenskim cipelama sa šiljastim vrhom koje su bile naglašene delikatnim kaišem oko zglobova. Izgledu je dodala veliku blistavost ogromnim dijamantskim minđušama, hrpom složenih zlatnih narukvica i zlatnom ogrlicom sa priveskom od dijamanta.

Glumica se oslonila na svoj prepoznatljivi izgled na crvenom tepihu, stilizujući svoju elegantnu crnu kosu u ravni stil sa razdeljskom po sredini. Mat bordo karmin, suptilni smokey eyes i izvajani obrazi uvukli su se u njen pogled u jesen.

Članak se nastavlja posle reklama

Samo nekoliko dana ranije, Demi se pojavila u još jednom spremnom za kancelariju izgledu dok je prisustvovala događaju GFS Fall Benefit 2024. Ona je pokazala svoju sklonost ka preuređenoj muškoj odeći, kombinujući crne pantalone širokih nogavica sa jedinstvenim crnim blejzerom koji se širi na dnu u dizajnu inspirisanom peplumom. Moorova je svom odelu prirodala belu košulju na dugmad sa oštrom kragnom, velikim naočarima sa dizajnom kornjačevine i crnim štiklama sa dubokim špicem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Članak se nastavlja posle reklama
Amy Sussman / Staff via Getty