Vanvremenske minđuše koje su uvek u trendu i lako kombinuju sa svakim stilom!

by | oktobar 17, 2024
vanvremenske minđuše

Ove vanvremenske minđuše sigurno imate u svojoj kutijici za nakit. A upravo one će učiniti vaš izgled elegantnijim, a vaš izgled izražajnijim. 

Završni dodir vašeg svakodnevnog izgleda, lični pečat i neutralni, a efektni detalj, ove vanvremenske minđuše su uvek u trendu. Imaju lakonski dizajn, kamen neutralne boje i dužinu koja neće izgledati pretenciozno ili blistavo. Takav svakodnevni nakit možete nositi uz farmerke i majicu, ili uz večernju haljinu. Ne privlače pažnju, ali istovremeno vašem izgledu dodaju eleganciju i potpunost. U nastavku smo sastavili izbor od 7 osnovnih pari minđuša koje će ukrasiti svaku ženu – samo treba da ih isprobate.

Vanvremenske minđuše pogodne za svaki stil

Karike

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj model se smatra jednim od najuniverzalnijih. Prve naušnice su napravila afrička plemena, kada su žene sebi probušile ušne resice da bi isprobale nakit. Danas, karike mogu biti ili tanke i elegantne ili masivne- a ove drugi su, inače, sada na vrhuncu trendova. Influenserke više vole velike zlatne ili srebrne oversized karike, ali ako se ne uklapaju u vaš stil, možete isprobati minimalističke minđuše srednje veličine.

Vanvremenske minđuše sa cirkonima

Članak se nastavlja posle reklama

Naušnice ukrašene dragim kamenom, cirkonom, poput safira ili moisanita, ili figuricom u obliku srca, mašne, cveta ili polumeseca su i dalje veoma popularne. Žene ih biraju zbog njihove jednostavnosti i luksuza u isto vreme – sportski izgled ističu duksericama i farmerkama, tako i večernji izgled slip haljinama i maksi suknjama. Pored toga, takve minđuše se mogu nositi u kancelariji ako imate strogi kodeks oblačenja – one su skoro nevidljivi.

Članak se nastavlja posle reklama

Viseće minđuše

Evo minđuša koje često nose kraljevske porodice – od princeze od Velsa Kate Middleton do španske kraljice Leticije. Nakit visi sa ušne resice i vizuelno je oblikovan kao kap od prozirnog kamena. Izaberite proizvod koji odgovara boji vaših očiju. Na primer, beli kamen je pogodan za ljude sivikastih očiju, opal, mesečev kamen ili kvarc za plavooke, rubini za zelenooke, a plavi safiri za smeđeoke.

Sa lancima

Članak se nastavlja posle reklama

Njihova posebnost je u tome što se lanac provlači kroz rupicu na uhu, što mnogim ženama deluje opasno i zastrašujuće. Ali verujte, ovo bezbolne minđuše koje ne izazivaju bol, naprotiv, dodaju stil i efektnost vašem izgledu. Na lancu postoji poseban vrh, zahvaljujući kojem provlačite minđušu kroz rupicu, što olakšava postavljanje nakita.

@gracefulandco Which ways would you wear? #earrings #threader #pickyourfavorite #fyp ♬ original sound – Gracefulandco

Članak se nastavlja posle reklama

Vanvremenske minđuše na klipsu

„Manžetna“ minđuše su zgodne jer ne zahtevaju da imate probušene uši i lako se stavljaju na ušnu hrskavicu. Stoga, ako se plašite da odete u salon, onda je ovo idealan izbor za vas. Nakit može biti veoma različit: minimalistički, nalik na tanke ili debele prstenove, sa privescima ili manžetnama koje idu oko celog uha. Uz takav nakit preporučuje se da kosu stavite u rep ili punđu kako biste skrenuli pažnju na minđuše kao detalj.

Članak se nastavlja posle reklama

Privesci za minđuše

Ovaj model ima dugačak dekorativni element koji visi sa ušne resice. Na primer, to može biti pero, lanac, linija dragog kamenja, geometrijski oblici koji čine izduženi deo. Na primer, kultna modna kuća Schiaparelly predstavila je nakit u obliku ključaonice, školjki, pa čak i ribljeg skeleta u kolekciji proleće/leto 2025. godine. Ove sezone predlažemo da ponovite trendovsku stilizaciju: na jednu ušnu resicu stavite mono-minđušu u obliku priveska, a na drugu stavite klasičnu kariku – na taj način napravite lakonski akcenat u vašoj odeći.

Članak se nastavlja posle reklama

Biserne minđuše

Minđuše sa biserima ne zastarevaju, naprotiv, samouvereno se drže trendovskih pozicija. Ne treba ih porediti samo sa svečanim i večernjim izgledima – čak i ako uz farmerke nosite preveliku majicu, takav nakit će postati sofisticirani detalj vašeg izgleda. Preporučujemo da izaberete klasiku, odnosno minđuše sa srednjim ili malim perlama.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Songul AKBAS via Shutterstock; LightField Studios via Shutterstock; Gizmo  via Getty