5 viralnih kozmetičkih proizvoda koji vrede novca, po mišljenju beauty urednika

by | oktobar 16, 2024
viralna kozmetika sa tiktoka

Viralna kozmetika sa TikTok-a uvek privuče pažnju. To su desetine videa u kojima se obećavaju neverovatni efekti. Ali, koji od njih vrede novca? Pročitajte preporuke beauty urednika

Kada su u pitanju viralni kozmetički proizvodi, slobodno možemo reći da je TikTok kriv za sve.Ova aplikacija je odgovorna za popularnost nekih od najvećih zvezda na beauty tržištu. Recenzije prelavljuju mrežu, na dohvat ruke su obećanja o neverovatnim efektima. Ali, ako ste dovoljno puta probale neki popularni proizvod i razočarale se, onda ćete svakako ostati uzdržane i zapitati se: vredi li ovo novca?

Upravo smo na ovo pitanje pokušale da odgovorimo. Utisci beauty urednika pomoći će vam da prosudite da li je ovih 5 proizvoda zaista dobra investicija i da li su pravo rešenje za vas.

Viralna kozmetika sa TikToka: 5 proizvoda koji vrede novca

Gisou Honey Infused Hair Oil

Preporuka stiže od: urednica Byrdie online magazina

Gisou ulje za kosu sa medom je stalno na mom TikTok fidu. Pa, iako nisam veliki fan ulja za kosu, morala sam da ga probam, bar na krajevima kose.  Trebalo mi je 3 nedelje redovnog korišćenja ovog proizvoda da bih videla prve rezultate. Mada, na prvi pogled mi se dopala konzinstencija koja je lagana, pa ne opterećuje kosu. Poseban sjaj kose nisam postigla, jer sam koristila ulje samo na krajevima, ali su nakon 3 nedelje postali meki i izgledali su zdravo. Dakle, preporuka.

Zašto TikTok voli proizvod: Sjajni rezultati

Utisci korisnika: Miris je neverovatan i traje dugo nakon korišćenja.

Ocena na Amazonu: 4,6/5

viralna tiktok koznetika, gisou ulje za kosu


Viralna kozmetika sa TikToka

Drunk Elephant B-Goldi Bright Drops

Peporuka stiže od: Grace Lindsay, urednice WhoWhatWear

Bronzing kapi Drunk Elephant su toliko popularne na TikTok-u da ih može biti teško pronaći na zalihama. Ove kapi nude suptilniji pristup veštačkom tenu, dajući trenutni sjaj bez efekta bronzanja. Možete ih pomešati sa hidratantnom kremom ili puderom, a formula koja voli kožu će vašem tenu dodati prirodni sjaj. Zaista mi se dopao gotov rezultat kada sam ih koristila, i preporučio bih ih svima koji žele da dodaju malo sjaja svojoj šminki.

Razlog zašto TikTok voli ovaj proizvod: Sjajna završna obrada

Utisci korisnika: Može se koristiti kao dodatak mejkapu, za poseban sjaj.

Ocena na Amazonu: 4,6/5

viralni beauty proizvodi


Viralna kozmetika sa TikToka

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Preporuka stiže od: Hana Dunđerov, urednica lepotaizdravlje.rs

Zašto je tako posebna? Pa, počnimo od toga da ova maskara ima najbolju ocenu ikad na Redditu. Prema analizi čuvenog portala, ova maskara je jedan od najćešće preporučivanih kozmetičkih proizvoda na internetu.  A potom, najprodavanija je na Amazonu gde je 70.000 puta dobila 5 zvezdica. Možemo da pogledamo i TikTok: 1,8 milijardi pregleda! A maskara je lansirana pre dve godine! Zainteresovane? I mi smo bile pa smo je isprobale i na linku možete pročitati naše utiske.

Najbolje ocenjena maskara na Redditu je trenutno na sniženju!


Viralna kozmetika sa TikToka

Clinique Black Honey Lipstick

Preporuka stiže od: urednica magazina Allure

Ako niste znali, ovaj ruž za usne je postao viralan zahvaljujući činjenici da odgovara svakom tenu. Možda izgleda prilično zastrašujuće na prvi pogled, dok ga ne naneste, ali je krajnji rezultat prilično prirodan izgled, dodaje boju koja prilagođava tenu i može se nositi svakodnevno. Ono što je najbolje: kada ga nanesete, nemate osećaj da nosite karmin, već pre kao da ste stavile balsam za usne. Ujedno, ovaj proizvod hidrira.

Razlog zašto TikTok voli proizvod: univerzalno laskav

Utisci korisnika: Najpre ga probajte na svojoj koži, pa donosite sud

Ocena na Amazonu: 4,6/5

Black Honey karmin


Viralna kozmetika sa TikToka

Zara Red Temptation

Preporuka stiže od: urednica lepotaizdravlje.rs

Ovaj parfem zovu savršenom zamenom za čuveni Baccarat Rouge 540 i on to i jeste, u svojoj Winter verziji. Parfemi nisu identični, to bi ipak bilo previše za očekivati, s obzirom na sastojke i način proizvodnje oba mirisa. Ali Zarina verzija pruža potpunosti isti osećaj prilikom nošenja i izaziva iste reakcije kao preskupi original: duboki, blago slatkast, drvenasti miris koji odiše luksuzom. Ako želite da pročitate naš kompletan utisak, klinkite na link.

Zašto ga TikTok voli: jeftina je zamena za luksuzan parfem

Utisci korisnika: podiže samopouzdanje

Ocena na Amazonu: 3,7/5

Ovi parfemi mirišu kao čuveni Baccarat Rouge 540, a koštaju manje od 50 evra

DrazenZigic/gettyimages