Fenomenalne jesenje ideje za manikir za četvrtaste nokte

by | oktobar 20, 2024
manikir za četvrtaste nokte

Manikir za četvrtaste nokte ove sezone nudi zaista bezbroj varijanti, a na vama je samo da izaberete onu koja najbolje oslikava vašu ličnost!

Možda ste primetili da četvrtasti nokti polako preuzimaju primat. Dok su nokti u obliku badema i dalje željni, manikir za četvrtaste nokte nudi više prostora za nail art. Oni takođe ukazuju na početak 2000-ih, što ih čini obaveznim na našoj manikir listi. Koliko god da volimo ideju o oštrom belom četvrtastom francuskom maniju ili neonskoj boji za dodatni Y2K dodir, s jeseni svu našu pažnju skrećemo na četvrtaste jesenje nokte.

Tajna besprekornih kvadratnih jesenjih noktiju? Da biste postigli savršene četvrtaste nokte, počnite tako što ćete ih podrezati pravo poprečno, a zatim ispraviti gornju ivicu, držeći turpiju okomito na nokat. Da bi kvadratni oblik bio dodatno oštar, turpijajte strane noktiju ravno gore-dole. Samo pazite da ne preterate sa strane noktiju, jer to može oslabiti vaše prirodne nokte.

Članak se nastavlja posle reklama

Manikir za četvrtaste nokte

Maslinaste nijanse

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)


Holivudski nail umetnik Hang Ngujen kreirao je ovu duboku zeleno-zelenu obrnuti francuski mani. Možete da uradite svoj izgled pomoću četkice za nail art ili da olakšate sebi obrnutim nalepnicama za francuski manikir.

Kvadratni nokti od kornjačevine

Nokti sa štampom kornjačevine su uvek popularni u jesen, a meki, apstraktni izgled šare dobro se slaže sa kratkim kvadratnim oblicima noktiju.

Članak se nastavlja posle reklama

Mahovina zeleni manikir za četvrtaste nokte

Više volite čvrsti mani? Zeleni lak od mahovine učiniće da vaši kvadratni nokti iskoče ove jeseni.

Članak se nastavlja posle reklama

Jesenji frenč

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Ovo je jesenji vrhunac francuskog manikira. Izgled je kreiran kombinacijom dve klasične jesenje nijanse, taupe i čokoladno braon. Mikro frenč i kombinacija boja daju iluziju dužeg ležišta za nokte, što je idealno za kratke nokte.

Članak se nastavlja posle reklama

Apstrakcija

Postoji nešto tako utešno u toploj, jesenskoj paleti boja. Ovde možete videti kako se sezonske bordo, cigle, senf i bež nijanse lepo slažu u apstraktnom jesenjem maniju. Što se tiče kreiranja ovog izgleda noktiju, počnite sa čvrstom podlogom, a zatim koristite četkicu za nail art da napravite kosi i prugasti dizajn.

Članak se nastavlja posle reklama

 Manikir za teksas plave četvrtaste nokte

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Denim/teksas plava je jedna od najpopularnijih boja lakova za nokte za jesen, a ovaj mani u boji sa više pranja dokazuje koliko raspoložen i šik može biti za hladnije mesece u godini. Boja odlično funkcioniše na kvadratnim noktima jer se oblik kockika poklapa sa oblikom nokta.

Jesenja narandžasta

Članak se nastavlja posle reklama

Koliko su zapanjujući ovi svetlucavi nokti boje bundeve? Ultrafini sjaj blista na svetlosti, poprima izgled svetlucave lampe.

 

Dina Shuba via Shutterstock; Minszkavia Shutterstock; Yarrrrrbright via Shutterstock