6 frizura koje nose najmodernije Skandinavke su najbolja inspiracija za zimu 2025.

by | oktobar 17, 2024
frizure najmodernijih Skandinavki

Frizure najmodernijih Skandinavki definitivno treba da se nađu na vašoj listi za jesenji i zimski hair inspo. Jednostavno, izgledaju moćno

Svi modni događaji uvek počinju u Kopenhagenu. Odatle nam uvek stižu najbolji trendovi ulične mode, fenomenalna zimska nega lica i najmodernije frizure. Ako samo bacite pogled na Instagram naloge skandi influenserki shvatićete da sve one imaju onaj vajb koji sve priželjkujemo: upravo sam se probudila, a izgledam savršeno.

Logičan zaključak je: ako želite a usavršite šik bez napora, onda bi trebalo da se okrenete tajnama žena iz Skandinavije i to ne samo kada je  moda u pitanju. Ovoga puta, mi smo donele 6 frizura koje nose najmodernije Skandinavke i nadamo se da ćete na ovoj listi naći pravi hairstyle za sebe.

Članak se nastavlja posle reklama

Frizure najmodernijih Skandinavki: 6 predloga

1. Slojevi koji uokviruju lice

Ovakvi slojevi su lak i brz način da bilo koja frizura dobije ultra šik završnicu. Bez obzira da li volite da nosite kosu podignutu ili spuštenu, one frizuru dodaju ono malo dodatne dimenzije, i čini se da dolaze sa odobrenjem it Skandinavki.
Najbolja stvar u vezi ove frizure je to što je možete prilagoditi sebi. Ako želite da vaši slojevi izgledaju slično zavesa šiškama samo ih odsecite malo kraće. Ako želite prirodniji izgled – neka budu duže. To je sva mudrost ovoga ležernog stila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

2. Undone Bob

Svi znamo da će bob frizure i ove sezone biti glavni hairstyle, a devojke iz Skandinavije obožavaju ‘nedovršeni’ izgled. Ovaj stil bez napora se odnosi na prihvatanje vaše prirodne teksture kose. U stvari, ovo je verovatno bob frizura koja zahteva najmanje brige o kosi.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Leptir frizura

Ona je svuda, još od početka godine! Lako je videti zašto. Ne samo da je u trendu, već je i savršen način da kosi dodate volumen i pokret, a da pritom zadržite prirodnu dužinu. Sve to zahvaljujući mešavini kratkih i dugih slojeva. Ako je dovoljno dobro za Scandi devojke, onda je definitivno dovoljno dobro za mene. A za vas?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CASSANDRA KLATZKOW (@cassklatzkow)

Članak se nastavlja posle reklama

4.Šiške

Šiške su zaista jednostavan način da promenite svoju frizuru, a da zadržite oblik svoje kose koji toliko volite. Iako je ova frizura apsolutni klasik, definitivno joj raste u popularnost. Ova
frizura odgovara svim tipovima kose.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Članak se nastavlja posle reklama

5. Lob

Pozdravite ‘lob’. Ova frizura je u suštini dugi bob, ali joj devojke iz Skandinavije daju poseban pečat uvijajući krajeve kose ka unutra. Verujte mi, ova frizura je vanvremenska.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Karo Dall (@karodall)

Članak se nastavlja posle reklama

6. Dugi slojevi

Da bi duga kosa bila zanimljiva, tu su frizure najmodernijih Skandinavki. Dugački postepeni slojevi, bilo da nosite ravnu ili kovrdžavu kosu, pomoći će vam da frizuri dodate pokret.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amalie Moosgaard Nielsen (@amaliemoosgaard)

Sanneberg/gettyimages