Nakit za jesen/zimu 2024/2025: U fokusu je moderni maksimalizam!

by | oktobar 22, 2024
nakit za jesen/zimu 2024/2025

Ukrasite ovu jesen i zimu na poseban način, jer počinje „blink blink“ sezona. Makar kada je u pitanju moda… Ovaj nakit za jesen/zimu 2024/2025. će biti najrelevantnijI!

Davno (na sreću mnogih) za nama su dani provedeni u znojenju pod vrelim suncem: umesto toga, polako se ušuškavamo u džempere, tople čizme i trendi kapute i jakne, dok eksperimentišemo sa tamnijim, ćudljivijim nijansama. A jedina stvar koja može da podigne svaku jesenju odeću su asesoari! Relevantni nakit za jesen/zimu 2024/2025. kreće se od krupnih srebrnih komada do šarmantnih ogrlica, narukvica i još mnogo toga, zagovarajući maksimalizam i dajući statement, bez izvinjenja!

Nakit za jesen/zimu 2024/2025

Upečatljivi srebrni komadi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)


Zlato je bilo dominantan metal tokom tihe luksuzne ere 2023. godine, ali sve više vidimo da se srebro više vraća u modu, posebno u svom najkrupnijem obliku. Od minđuša do narukvica, ogrlica i još mnogo toga, „okitite“ se slojevima svih svojim omiljenih srebrnih komada  za svež, inovativan izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Amajlije i privseci

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Sage Vintage (@thesagevintage)


Za ljubitelje mode ne bi trebalo da bude iznenađenje da su ogrlice sa amajlijama i privescima, IT dodatak ove jeseni!  Umesto jednostavne ogrlice sa jednim ili dva privezaka, zasijaće maksimalizam: što više, to bolje.

Vintidž nakit za jesen/zimu 2024/2025

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

Još jedan zabavan način da začinite svoj izgled ove sezone jesu klip minđiše. Ovo je posebno sjajna ideja ako kosu stavite u zalizanu punđu — to je sjajan način da pokažete svoje „mandžetne“ za uši. Od zlata do srebra, optočenih kristalima i još mnogo toga, postoji toliko načina da se ovaj trend uzdrma.

Članak se nastavlja posle reklama

Kombinacija metala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)


Ako volite da kršite pravila, nema vremena poput sadašnjeg da isprobate tekući trend mešanih metala, koji ove jeseni dostiže nove visine. Neki će možda reći da se držite svega srebra ili zlata, ali ako dozvolite sebi da mešate i spajate, otvara se novi svet mogućnosti stilizovanja. Komadi ispod uključuju oba metala u jednom, tako da ćete odmah izgledati cool uz minimalan napor.

Upečatljivi lančići

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALV Jewels (@alvjewels)


Dok će ogrlice i elegantne ogrlice uvek služiti svojoj svrsi, ove sezone očekujemo porast dužih ogrlica sa upečatljivim privescima. Bilo da vam udaraju ispod ključne kosti ili do predela grudi, sve što upada u oči, poput kamena ili medaljona, sigurno će odgovarati računu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Kristalni nakit za sezonu jesen/zima 2024/2025.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by après pluie (@aprespluie)


Ako verujete u moć isceljenja kristala — ili jednostavno volite kako izgledaju — biće vam drago da znate da će ovi prelepi, često duhovni dragulji uskoro biti veći nego ikada. Predviđamo da će kristali biti izrazito popularni u obliku ogrlica, od kvarca do ametista i još mnogo toga.

Članak se nastavlja posle reklama

Narukvice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V I E Z ® (@viez.in)


Ne zaboravite na zglobove: možda je vreme da skinete Apple Watch (barem kada ne vežbate) i stavite neke zabavne narukvice. Ovaj klasični stil narukvice je šik i može pretvoriti bilo koju nenametljivu odeću u umetničko delo, posebno kada pronađete neku u veštom obliku.


Bez obzira da li se odlučite za neupadljivo,upečatljivo ili nešto između, manija narukvica je tu da ostane.

Članak se nastavlja posle reklama

Dah 90-ih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lili Claspe (@lili_claspe)


Cord ogrlice (sa crnom vezicom i upečatljivim priveskom, po uzoru na modu 90-ih) imaju trenutak, posebno sa unikatnim privescima. (Insajderski savet: Izgledaju neverovatno slojevito sa drugim komadima.) Crne vezice će biti posebno istaknute i predstavljaće zabavan način da se podigne bilo koji outfit ove jeseni.

Crveni nakit za jesen/zimu 2024/2025.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Silberman (@copious_copper)


Kao što je crvena i dalje glavna boja u odeći, na torbicama i cipelama ove jeseni, isto se može reći i za nakit. Svaki komad koji ima tamnocrvenu boju čini trenutnu izjavu, bilo da je uparen sa zlatom ili srebrom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERLING KING (@sterlingkingny)

Članak se nastavlja posle reklama
palliki via Getty; Alekseyliss via Getty; JNemchinova via Getty