Šta omiljeni miris govori o vama

by | februar 7, 2013

Da li ste znali da omiljeni miris može mnogo toga otkriti o vama? Bilo da volite ili ne volite cveće, sigurno postoji neki cvet čija mirisna aroma vam najviše prija.

Ruža

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubitelji ruža imaju istančano oko za detalje i dizajn. Cenite fine stvari, ali vaša sklonost ka sakupljanju predmeta obično izazove pretrpanost i popriličan nered. U ljubavi ste romantični, tradicionalni i pomalo ljubomorni.

Jasmin

Reči koje vas najbolje opisuju su intenzivna, egzotična i hipnotična. Sklapate snažna prijateljstva, ali mudro birate prijatelje. Druge ljude privlači vaš šarm, ali kada shvatite da neko previše očekuje od vas – povlačite se u samoću.

Članak se nastavlja posle reklama

Lavanda

Ljubitelji lavande obično su hiperorganizovani i praktični. Kada vam se prijateljica požali da mora da sredi svoj garderober, prvo ćete je iskritikovati zbog neurednosti, a zatim se ljubazno ponuditi da to učinite umesto nje. Ma koliko bili sitničavi i uredni, imate i neke slabe tačake, a to su kupovina skupe posteljine i zanimljivih antikviteta. Naravno, kada sebi priušite nešto skupo, grize vas savest – ali samo pet minuta.

Članak se nastavlja posle reklama

Karanfil

Snažni ste, energični i ne možete izgovoriti laž, čak i ako vam od nje zavisi život. Budući da nemate dlake na jeziku, svako ko pokuša da vas nasamari radi to na sopstveni rizik. Osobe koje vole miris karanfila obično su marljivi radnici, koji svoj posao odrade bez gunđanja i prigovaranja. No, kada završe posao, na red dolazi zabava.

Članak se nastavlja posle reklama

Zumbul

Obožavaoci zumbula čeznu za stalnim uzbuđenjima i rizicima, a retko kada razmišljaju o posledicama. Avanturistička priroda vas može dovesti do problema – na primer, lako možete izgubiti sve pare na poker aparatu (iako bi vaša velikodušna strana eventualni dobitak iskoristila da počasti večerom sve prisutne).

Članak se nastavlja posle reklama

Orhideja

Vi ste ambiciozna osoba koja grabi ka uspehu. Uprkos tome, na druge ljude često ostavljate utisak nežne i krhke osobe. Uvek imate osećaj da sve što radite nije dovoljno i da uvek možete još – iako ste možda postigli i više nego što se od vas očekuje.

Tekst: Life Content
Izvor: Ljepota.ba

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: