Testenine sa četiri vrste sira by 24Kitchen

by | maj 8, 2013

Testenine sa cetiri vrste sira 24Kitchen

Sastojci:

  • 200 g fetućini testenina
  • 20 g maslaca
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 8 listića sveže žalfije
  • 150 g rikota sira
  • 30 g sveže ribanog parmezana
  • 100 g buđavog sira
  • so i biber

Priprema:

1. Skuvajte fetućini testeninu, prema uputstvu s pakovanja. Ocedite testeninu i vratite je nazad u šerpu.
2. Dodajte rikota sir, ribani parmezan i izmrvljeni buđavi sir. Promešajte.
3. U tiganju zagrejte maslac i maslinovo ulje. Ubacite listiće čaja i pržite po 3 min. sa svake strane.
4. Rasporedite testeninu na porcije, ukrasite hrskavim listićima čaja i malo maslaca. Posolite i pobiberite.

Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: 24Kitchen

Tagovi: