Testenine sa četiri vrste sira by 24Kitchen
Sastojci:
- 200 g fetućini testenina
- 20 g maslaca
- 2 kašike maslinovog ulja
- 8 listića sveže žalfije
- 150 g rikota sira
- 30 g sveže ribanog parmezana
- 100 g buđavog sira
- so i biber
Priprema:
1. Skuvajte fetućini testeninu, prema uputstvu s pakovanja. Ocedite testeninu i vratite je nazad u šerpu.
2. Dodajte rikota sir, ribani parmezan i izmrvljeni buđavi sir. Promešajte.
3. U tiganju zagrejte maslac i maslinovo ulje. Ubacite listiće čaja i pržite po 3 min. sa svake strane.
4. Rasporedite testeninu na porcije, ukrasite hrskavim listićima čaja i malo maslaca. Posolite i pobiberite.
Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!
Članak se nastavlja posle reklama
Izvor: 24Kitchen