Pet najčešćih muških laži

by | jun 23, 2013

Bez obzira na njihov socijalni status, godine, ili iz kog kraja sveta potiču, gotovo svaki muškarac izgovoriće neke od ovih, srećom bezazlenih, laži…

lies

Ne izgledaš debelo u tome

Članak se nastavlja posle reklama

Laž koju volimo i želimo da čujemo, ali svejedno je laž. To je pitanje koje ni ne postavljamo s ciljem da dobijemo odgovor koji ne želimo da čujemo, a svaki pametan muškarac će negirati da vidi i gram sala na nama kada obučemo novu haljinu.

Ja ne idem na te sajtove

Porno sajtovi su jako popularni među muškom populacijom, ali retko koji muškarac će rizikovati i otvoreno pred devojkom reći da na njima provodi minimum sat vremena dnevno. To sakrivaju poučeni ranijim lošim iskustvom, pa ako želite da bude iskren, dajte mu do znanja da vam to ne smeta.

Članak se nastavlja posle reklama

Naravno da mi se ne sviđa tvoja prijateljica

Naravno da mu se sviđa. Čak i ako nije njegov tip, sama činjenica da je vaša prijateljica i da je za njega zabranjeno voće čini je puno privlačnijom. Da se ne plaši, verovatno bi vam u nekom trenutku predložio seks u troje, ali zna šta ga čeka ako to uradi.

Članak se nastavlja posle reklama

To mi se prvi put dogodilo

Preuranjena ejakulacija se događa, kao i nedostatak erekcije. Ponekad je previše raspoložen, ponekad nije uopšte, ali jedno je sigurno: kad god mu se dogodi, praviće se da je prvi put. Čak i kad mu se dogodi drugi put sa istom ženom.

Članak se nastavlja posle reklama

Idem na jedno pivo

On zna da ne ide na jedno, vi znate da ne ide na jedno, ali nekako je svima lakše samo glumiti da stvarno ide na jedno pivo. Kada bi rekao da ide da se napiti s drugarima, verovatno biste se naljutili, pa ovako čuva mir u kući.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: index.hr

Tagovi: