5 beauty saveta za bezbrižno leto

by | jul 8, 2013

Vreme godišnjih odmora je tu i, iako je kasno za neke drastične promene, sigurni smo da sve žene razmišljaju o tome pomoću kojih trikova mogu zablistati na plaži.

plaza

Na visokim temperaturama zaista je teško izgledati savršeno, te vam ove godine savetujemo da zaboravite na vodootporne maskare, pudere za plažu i slične preparate i da se za savršen i opušten odmor pripremite unapred.

Članak se nastavlja posle reklama

1. Obojte trepavice

Retke su dame koje imaju guste, tamne trepavice koje izgledaju kao da su uvek našminkane. No, i to se može zakamuflirati. Umesto skupih i, često nepouzdanih vodootpornih maskara, ovog leta pokušajte da obojite trepavice pre godišnjeg. To možete učiniti u bilo kom salonu za lepotu. Postupak je relativno kratak i potpuno bezbolan, a šminka vam neće trebati narednih mesec dana!

2. Pređite na gel kreme

Članak se nastavlja posle reklama

Ako imate masnu kožu, za vreme godišnjeg odmora u potpunosti pređite na gel kreme koje će matirati vašu kožu. Uz njih, na svakih nekoliko dana nanesite hidratantnu masku i vaša koža će izgledati genijalno.

3. „Lažirajte“ ten

Članak se nastavlja posle reklama

Ako vam smeta da se prvi put pojavite na plaži potpuno beli, „lažirajte“ ten pomoću nekog proizvoda za samopotamnjivanje. Pažljivo ga nanesite nekoliko dana pre godišnjeg odmora, a na plaži već prvog dana zablistajte u punom sjaju. Naravno, ne zaboravite na piling kako bi se boja ravnomerno skinula.

4. Savršena frizura

Članak se nastavlja posle reklama

Vi ste jedna od onih kojoj kosa na plaži izgleda grozno? Nabavite zanimljive aksesoare za kosu zaboravite na taj problem. Šeširići, cvetići, marame i trakice u trenutku će vas pretvoriti u kraljicu plaže.

5. Kratki nokti u ludim bojama

Članak se nastavlja posle reklama

Zaboravite na duge nokte i gel manikir – kratki nokti su uvek u trendu. Osim toga, lako se održavaju. Sve što treba da uradite je da ponesete nekoliko lakova u jarkim bojama i uživate u opuštenom letu!

Tekst: Life Content

Tagovi: