GALAXY S4 ZOOM: Smart telefon i vrhunsko fotografsko iskustvo u jednom uređaju

by | avgust 23, 2013

Koliko vam se puta desilo da poželite da ovekovečite i s drugima podelite neki lep ili spontani trenutak iz vašeg života, a da u tom trenutku kod sebe nemate fotoaparat najboljeg kvaliteta?

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom 03

Kompanija Samsung Electronics i ovde je otišla korak dalje i korisnicima ponudila novi revolucionarni telefon GALAXY S4 Zoom koji može da ispuni očekivanja vodećeg smart telefona na tržištu i najmodernijeg kompaktnog fotoaparata.

Članak se nastavlja posle reklama

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom02

Ovaj jedinstveni uređaj, pripadnik porodice telefona GALAXY S4, premijerno je novinarima predstavljen i u Srbiji, na događaju organizovanom na popularnom prestoničkom splavu „Lasta“. Brojni gosti imali su priliku da uživo isprobaju brojne inovativne funkcije ovog uređaja.

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom04

Članak se nastavlja posle reklama

GALAXY S4 zoom je prvi smart telefon sa 10x optičkim zumom i predstavlja kombinaciju elegantnog i stilizovanog nasleđa smart telefona GALAXY S4 i naprednih fotografskih mogućnosti. Novi GALAXY S4 ZOOM pravi savršene mobilne fotografije sa velike udaljenosti ili izbliza, u svim uslovima osvetljenja, bez potrebe za opremom za fotografisanje. Ugrađeni optički stabilizator slike (OIS) stabilizuje sliku i dok zumira, smanjujući zamućenost i praveći visoko kvalitetnu fotografiju ili video snimak. Ovaj telefon pruža čak i mogućnost da se u sred razgovora podeli fotografija sa sagovornikom i slanje putem MMS-a.

Samsung i Vip zurka_Predstavljen Samsung Galaxy S4 Zoom

Članak se nastavlja posle reklama

Samsung GALAXY S4 Zoom biće dostupan premijerno samo u Vip-u uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifi Smart 5000.

Tagovi: