Ražnjići od pečuraka

by | avgust 28, 2013

raznjici

Sastojci:

  • 400 g šampinjona
  • 100 g trapista
  • 100 g listova bekon slanine
  • 150 g šeri paradajza
  • 0,5 dl ulja
  • začin C

Priprema:

1. Sa šampinjona odstraniti drške, a središnji deo posoliti, te trapist iseći na kocke.
2. U središnji deo šampinjona staviti kocku trapista i preklopiti drugim šampinjonom. Isti postupak ponavljati dok se ne potroše pečurke i sir.
3. Na štap za ražnjiće nabadati punjene šampinjone, šeri paradajz i rolovanu slaninu, pa nastaviti istim redosledom dok se ne potroši sav pripremljen materijal.
4. Pripremljene ražnjiće peći na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumene.

Izvor: Dobra hrana

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: